Curățarea feței cu burete – Bureții Konjac

Ce este buretele Konjac?

În fond, buretele Konjac este făcut din plantă perenă originară în Asia, cunoscută ca și Amorphophallus Konjac. Această plantă conține o groază de substanțe naturale și hrănitoare, precum proteine, fier, cupru, zinc, dar și vitaminele A,E,D,B1,B12 și C. Bureții funcționează perfect cu curățarea tipului de piele sensibilă. În plus, acest produs este biodegradabil și expune proprietăți medicale. Bureții specifici sunt produși manual în condiții sterile, fără poluanți și contaminanți.

natural konjac spongeCum nu este greu de observat, bureții Konjac sunt disponibili în diferite culori, proprietăți, dimensiuni și ingrediente contribuind la procesul de purificare al pielii. Se poate distinge bureții universali, cu argilă verde franceză, roșu sau roz și compuși din cărbune de bambus. Evident, acestea se potrivesc unor tipuri particulare de piele. Nesurprinzător, cineva poate cumpăra și burete destinat pentru îngrijirea bebelușilor. Cu toate acestea, ce este uluitor aici, Konjac oferă și bureți pentru îngrijirea animalelor(mai ales pentru câini). În general, bureții sunt extrem de delicați, nu crează deteriorări ale epidermei, iritații și nu usucă tenul.

Cum să-ți cureți fața cu buretele Konjac?

Buretele Konjac nu numai că purifică fața dar masează și pielea. În același timp, toate impuritățile și punctele negre sunt eliminate de pe suprafața pielii. Datorită masajului, circulația sângelui devină îmbunătățită și aprovizionarea cu sânge este crescută. Datorită reacției alcaline, bureții sunt buni pentru a ajusta pH-ul natural al pielii. În plus, dimensiunea buretelui devine micșorată. Cum se folosește buretele Konjac? Înainte de fiecare utilizare, este sugerat să înmuiați buretele în apă călduță. Apoi, cu mișcări circulate unul trebuie să maseze pielea, exfoliând celulele epidermei moarte și îmbunătățind circulația sângelui. Opțional, putem pune pe burete un cosmetic de curățare la alegere. Cu toate acestea, trebuie amintit că o cantitate mică de cosmetic este suficientă pentru ca buretele să crească semnificativ performanța cosmeticului. În final, datorită bureților Konjac, suntem capabili să facem un tratament de uleiere a feței, să eliminăm măștile de față dar și machiajul.

Buretele Konjac are nevoie de îngrijire specială

natural konjac sponge 2Numai noi suntem responsabile de durața de viață a buretelui Konjac. În general, buretele poate fi înlocuit o dată la trei luni sau când vedem că e fracturat. Se înțelege de la sine că atunci când observăm mucegai sau fungi pe suprafața buretelui, trebuie să cumpărăm unul nou imediat. În plus, după fiecare utilizare, este sugerat să uscăm buretele, scurgem apa în exces și să-l atârnăm undeva cu un șnur atașat. În plus, este interzis să pui buretele într-o cabină de duș sau baie în general. Nu în ultimul rând, buretele poate fi pus în apa fierbintă pentru a elimina reziduurile cosmeticului de la interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Unde, cum și din ce motiv ar trebuie cine să aplice highlight-ul Skinflash Dior

lun iun. 27 , 2016
În general, highlight-urile sunt produse cosmetice extrem practice și utile. Datorită acestora, pielea feței devine optic mai mare, mai frumoasă, si in mod natural, mai sănătoasă. În plus, ochii par compleți și aspectul pare a fi mai expresiv. Știi, cum, unde și în ce scopuri ar trebui să aplicați highlight-ul […]