Unde, cum și din ce motiv ar trebuie cine să aplice highlight-ul Skinflash Dior

În general, highlight-urile sunt produse cosmetice extrem practice și utile. Datorită acestora, pielea feței devine optic mai mare, mai frumoasă, si in mod natural, mai sănătoasă. În plus, ochii par compleți și aspectul pare a fi mai expresiv. Știi, cum, unde și în ce scopuri ar trebui să aplicați highlight-ul Skinflash de la Dior?

Dior-skinflashHighlight-ul Skinflash Dior camuflează fiecare imperfecțiune a pielii, începând cu micile decolorări și cicatrici, trecând prin capilarele deteriorare și terminându-se la umflături sub ochi și în general, tonul gri al tenului. Mai mult, highlight-ul funcționează în mod ideal cu modelarea feței, din cauza care, suntem capabili să creăm impresia de contur oval subliniat de fata noastra. Aplicatorul, într-o formă de o perie, ușurează remarcabil utilizarea cosmeticului de la Dior. În timp ce vorbim despre aplicare, Skinflash poate fi pus pe sau sub un fond de ten, precum și produsul unic. Pentru efectul mai bine al hightlight-ului, este recomandabil să alegem cosmeticul de o nuanta mai luminoasă (de fapt, un ton mai luminos decât tenul dumneavoastră.) Menționând nuanțele, Skinflash ne oferă o gamă de patru culori pentru a alege – 001 Rosy Glow, 002 Ivory Glow, 003 Apricot Glow și 004 Universal Light.

Ce părți ale feței mele ar trebui acoperite cu Skinflash Dior? Pictura frunte (te superi, doar partea de mijloc a acesteia,) podul nasului, precum și vârful bărbiei, vor face optic fata ta mai subtire. Dacă puneți highlight sub sprancene, in colturile interioare ale ochilor si sub pleoapele inferioare (lângă colturile interioare ale ochilor,) aveți de gând să deschideți și măriți ochii. În scopul de a obține un efect de buze mari, aplicati hightlight-ul deasupra buzei superioare, în special, cu privire la, așa numitul, Arc al lui Cupidon.

Cu ce ar trebui aplicat Skinflash Dior și cum să combini cu highlight-ul? Deoarece Skinflash este sub formă de marker, nu cauzează nicio problemă când vine vorba de aplicarea produsului(alte highlight-uri trebuie aplicate cu o pensulă de machiaj). În plus, pentru a combina un fond de ten cu un highlight, este sugerat să folosiți pensula menționată mai sus și doar un deget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Fluidul hidratant pentru tenul gras - Pure Focus Fluid de la Lancome

Dum iul. 18 , 2021
Cum să avem grijă de tenul gras? Să știm pentru a avea grijă de tenul gras, cineva trebuie să învețe întâi de toate, care sunt caracteristicile și particularitățile acestui tip de ten. Cel mai simplu mod de a recunoaște tenul gras este strălucirea frecventă a zonei T(frunte, nas.). În plus, […]