Clasament al celor mai bune 6 gene false pentru aplicarea acasă

Extensii de gene DIY? În zilele noastre este posibil! Multe branduri de frumusețe și-au lansat propriile gene de tip cluster prefabricate, astfel încât femeile să și le poată aplica singure acasă. Desigur, fiecare brand de beauty garantează că produsul său este cel mai bun. Cu toate acestea, care este adevărul? Descoperă TOP 6 produse pentru extensia genelor acasă!

TOP 6 gene cluster pentru aplicarea acasă – ce am luat în considerare la întocmirea clasamentului?

Alegerea unui TOP suprem de 6 produse pentru extensia genelor acasă nu a fost ușoară. Multe branduri de cosmetice își promovează puternic genele cluster, iar femeile le testează cu aviditate.

În același timp, este demn de remarcat faptul că genele cluster care se aplică acasă pot fi, de asemenea, utilizate cu succes chiar și într-un salon de înfrumusețare profesionist. Dar asta nu înseamnă că aplicarea lor ar trebui să dureze mai mult de 2 sau 3 ore. Aceste gene grupuri se aplică în câteva minute, iar durabilitatea lor este și ea impresionantă.

Atunci când am alcătuit topul celor mai bune 6 produse pentru extensii de gene DIY, am luat în considerare toate aceste aspecte. Toate produsele prezentate mai jos îți permit să finalizezi aplicarea în doar câteva minute. În plus, aceste gene cluster ar trebui să poată rămâne fixate pe ochi cel puțin câteva zile.

Pe lângă factorii menționați mai sus, clasamentul a fost realizat și pe baza aspectului propriu-zis al genelor cluster. Acestea ar trebui să se îmbine cu genele naturale fără a le încărca prea mult. De asemenea, genele cluster ar trebui să prezinte o varietate, astfel încât să poți crea orice stil de gene cu ele – atât volumul rusesc, cât și un look de gene pentru purtarea zilnică.

Clasamentul cu TOP 6 extensii de gene DIY ar trebui să ofere un ajutor tuturor femeilor care se întreabă ce set merită să aleagă!

Top 6 de necontestat – cele mai bune gene cluster pentru extensii de gene acasă

Mai multe branduri de cosmetice au apărut recent pe piața de beauty și au câștigat rapid recunoaștere în rândul femeilor. Aceste branduri au lansat și gene cluster care se aplică acasă, pentru a da posibilitatea fiecărei femei să își schimbe rapid și ușor lookul.

Există mai mulți factori de care femeile ar trebui să țină cont atunci când își aleg genele false. Cu toate acestea, o marcă de încredere și un produs bun asigură reușita. Așadar, fă cunoștință cu TOP 6 gene cluster gata făcute pentru aplicarea la domiciliu!

Kit de extensii de gene DIY

1. Genele cluster Nanolash – DIY Eyelash Extensions

Nanolash este un brand cu adevărat respectat în rândul femeilor din întreaga lume. Se află de ceva vreme în fruntea produselor de îngrijire și stilizare a genelor. Recent lansatele DIY Eyelash Extensions au atras imediat atenția multor femei. Nu este o surpriză, întrucât aceste gene de tip cluster de calitate premium îți garantează că le poți aplica în doar 10 minute.

Extensiile de gene DIY Lash Extensions sunt extrem de ușor de utilizat. Aceste gene cluster vor funcționa bine atât pentru lash artists cu experiență în domeniu, cât și pentru femeile care sunt la început de drum.

Există 36 clustere de gene într-o singură cutie. În plus, femeile pot alege din 8 stiluri diferite. Acest lucru permite crearea oricărui efect de gene pe care și-l doresc. Cutia conține clustere în 3 lungimi: 10 mm, 12 mm și 14 mm.

De asemenea, poți cumpăra un kit complet pentru extensii de gene acasă de la Nanolash. Acesta conține accesorii precum un bonder, un sealer, o pensetă specială și un remover Nanolash.

Nu se poate nega faptul că DIY Lash Extensions de la Nanolash sunt un produs de vârf. Extensiile sunt potrivite atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. În plus, efectele unei singure aplicări pot dura până la 5 zile. Genele se găsesc în diferite lungimi și stiluri la alegere. Astfel, femeile își pot crea în voie aspectul de gene dorit pentru a-și pune în valoare potențial privirii lor.

DIY Eyelash Extensions sunt gene cluster ultraușoare, moi și superbe care se pot aplica acasă. Acestea se îmbină minunat cu genele naturale. Sunt dispuse pe o bandă subțire care ascunde fenomenal punctele de legătură. Din motive întemeiate, produsul de la Nanolash este cel care ocupă primul loc în clasament.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT este un alt produs căruia merită să-i acorzi atenție. Totuși, unele aspecte mai au nevoie de îmbunătățiri.

Genele cluster de la Ardell se remarcă prin moliciunea și lejeritatea lor. Purtate, acestea sunt practic imperceptibile. Firele de păr sunt puțin mai groase decât în cazul genelor DIY Eyelash Extensions de la Nanolash. Acest lucru, la rândul său, le face să nu arate la fel de naturale.

În cutie, există diferite mărimi de gene, astfel încât să poți crea cu ușurință diferite efecte.

Kitul conține, de asemenea, accesorii de bază care ar trebui să faciliteze finalizarea aplicării. Producătorul notează că întregul proces nu ar trebui să depășească 10 minute. Cu toate acestea, utilizatoarele care au testat deja produsul au indicat că le-a luat ceva mai mult timp. Clusterele pot fi aplicate atât deasupra, cât și sub genele naturale. Utilizatoarele pot alege singure metoda de aplicare care li se potrivește.

Producătorul indică, de asemenea, că genele din Ardell X-tended Wear Lash System KIT pot rezista câteva zile. În cazul extensiilor de gene DIY Lash Extensions, durata de viață a unei singure aplicări a fost de 5 zile. În acest caz însă, nu este specificat cu exactitate. Posibilitatea de a refolosi clusterele după ce au fost date jos este și ea discutabilă – deoarece calitatea lor le poate afecta negativ durabilitatea.

3. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit de la brandul KISS este un alt produs care merită atenția femeilor. Se presupune că aplicarea de una singură a acestor gene cluster durează doar 10 minute.

KISS Falscara Starter Kit este un produs ușor diferit de celelalte. În primul rând, genele false sunt delicate ca o pană și dispuse simetric pe bandă. Kitul vine, de asemenea, cu un aplicator și alte accesorii care ajută procesul de aplicare. Din păcate, soluțiile incluse în kit sunt de dimensiuni mai mici decât cele ale competitorilor, ceea ce le face mai puțin rentabile. Mai mult, kitul nu conține nici remover, nici overnighter, soluții necesare pentru a purta clusterele timp de mai multe zile.

Din cauza formei delicate a genelor, acestea pot fi ușor deteriorate. Aplicarea unui overnighter special prelungește durata de viață a rezultatului, dar, în același timp, face ca buchețelele de gene să fie de unică folosință.

Întregul set vine cu gene într-o singură mărime (în setul de la Nanolash primești 3 lungimi de gene într-o singură cutie), deși utilizatoarele au la dispoziție mai multe stiluri din care pot alege. Ca urmare, există o oarecare posibilitate de a-și personaliza liber aspectul genelor și de a le adapta.

Fără îndoială, acesta este un produs care te poate ajuta să-ți pui singură extensii de gene. Cu toate acestea, spre deosebire de genele cluster Nanolash, există doar o singură lungime de gene per cutie. Acest lucru îți limitează opțiunile de efecte pe care le poți obține.

4. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit oferă gene de tip cluster cu un efect ca la salon. Ca și în cazul celorlalte gene cluster din clasament, aplicarea produsului nu ar trebui să-ți ia mai mult de 10 minute.

Producătorul indică însă că prima aplicare a acestor clustere de gene acasă poate necesita un pic de răbdare. Motivul este că trebuie să stăpânești abilitatea de a le aplica la o distanță de aproximativ 1 mm de linia genelor.

Velour Xtensions Kit prezintă gene cluster pe care le poți aplica acasă. Acestea sunt menite să ajute la crearea oricărui efect de gene, inclusiv Russian Volume. Într-un singur kit, utilizatoarele vor găsi gene de 3 lungimi, ceea ce este deja un etalon indiscutabil.

Kitul oferă și diferite tipuri de curbură, ceea ce face ușor de personalizat aspectul genelor. Bineînțeles, există și un bonder și alte accesorii incluse în kit.

Producătorul kitului Velour Xtensions nu specifică exact cât de mult timp pot fi purtate extensiile pe ochi, ceea ce sună oarecum dezamăgitor în comparație cu genele cluster de la Nanolash. Se precizează doar că totul depinde de predispoziția individuală. Utilizatoarele trebuie să rețină că genele nu au voie să intre în contact cu apa timp de până la 24 de ore de la aplicare. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la posibilitatea de a refolosi clusterele.

5. Invisi Lash Kit by Tatti

Invisi Lash Kit de la Tatti conține clustere de gene pentru extensii de gene de tipul „do-it-yourself”, concepute să îți transforme privirea în doar 10 minute. Aceste gene sunt delicate și plăcute din punct de vedere estetic. Sunt făcute să imite genele naturale. Avantajul lor incontestabil este că setul include 40 de buchețele în 4 lungimi – de la 8 la 14 mm. Acest lucru îți va da posibilitatea să obții diverse rezultate pentru genele tale, inclusiv efectul ochi de pisică, volumul rusesc sau pur și simplu un aspect suav pentru ținutele de zi cu zi.

Un dezavantaj semnificativ al produsului este banda pe care vin clusterele. Producătorul a optat pentru o bandă transparentă care nu camuflează punctele de legătură la fel de eficient ca cea neagră și, de asemenea, nu oferă efectul de gene vizual mai groase la rădăcină.

Genele cluster de la Tatti au o durată de viață garantată între 3 și 5 zile. Cu toate acestea, producătorul notează că depinde în mare măsură de îngrijirea corespunzătoare. Cu cât utilizatoarele își îngrijesc mai bine genele, cu atât le pot purta mai mult timp. Prin comparație, DIY Lash Extensions asigură o durată de purtare de până la 5 zile indiferent de îngrijirea ulterioară.

6. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit pune la dispoziție gene false profesionale pentru aplicarea acasă. Fiind dintr-un material suficient de ușor și având o bandă neagră subțire, îți vor permite să creezi un aspect natural.

Genele Lilac St Intro Starter Kit sunt un produs de înaltă calitate. Le poți aplica cu ușurință în aproximativ 10-15 minute. Kitul include genele cluster prefabricate în diferite lungimi, precum și accesoriile necesare pentru întregul proces de styling.

Durabilitatea este specificată ca fiind de 5 zile. Producătorul precizează clar că totul depinde însă de o aplicare corectă. Se recomandă să presezi ușor clusterele după ce le aplici pe linia genelor, dar și să curbezi genele cu un ondulator dedicat înainte de aplicare.

Acest kit pentru aplicarea genelor acasă te ajută să creezi diferite stiluri de gene. Clusterele pot fi schimbate și aranjate după bunul plac până când se obțin rezultatele dorite.

Cu toate acestea, în comparație cu DIY Eyelash Extensions de la Nanolash, acest produs nu arată la fel de bine. Rezistența sa este discutabilă, la fel și ușurința aplicării. Numărul de buchețele de gene nu este nici el încurajator – în timp ce kitul de bază destul de scump conține 30 de buchețele, un pachet de rezervă conține doar 10.

TOP 6 cele mai bune gene cluster pentru aplicarea la domiciliu – rezumat al clasamentului

Ți-am prezentat 6 produse care îți permit să-ți schimbi complet lookul în doar câteva minute. Aceste gene cluster pentru aplicarea acasă provin de la diferite branduri, dar toate se caracterizează printr-o calitate ridicată, durabilitate și o aplicare simplă.

În orice caz, toate produsele incluse în clasament au multe avantaje și diferă doar prin detalii minore. Atunci când iei o decizie, ar trebui să te ghidezi în primul rând după ce efect dorești să obții. Merită să acorzi atenție atât lungimii, cât și tipului de curbură.

Cu clusterele de gene pentru aplicarea DIY acasă, orice femeie poate obține aspectul de vis al genelor ei. Acesta va arăta natural și va fi gata în numai câteva minute. Aplicarea simplă și comodă nu ar trebui să cauzeze nici cea mai mică problemă.

Atunci când te hotărăști asupra unui anumit set, trebuie să ții cont de propriile-ți preferințe. Astfel, vei obține cele mai bune rezultate posibile și te vei simți încrezătoare cu noul tău look de gene!

Următorul articol

Afla ce este uleiul Abyssinian și beneficiile sale pentru păr!

lun apr. 24 , 2023
În ultimii ani, au existat cercetări asupra resurselor organice ale produselor cosmetice și parfumurilor. Acest lucru a condus la oameni de știință care au descoperit noi produse de frumusețe și sănătate care sunt mai curate și mai sigure decât produsele sintetice și chimice convenționale. Unul dintre produsele mai populare în […]