Demachiant pentru ochi cu dublă fază. Bi-Facil de la Lancome. DIY: demachiant pentru ochi cu dublă fază

Lichid cu dublă fază – ce este acesta?

In general, lichidul cu fază duală este unul dintreacele cosmetice folosite pentru a efectua îndepărtarea machiajului. În mod evident, acesta poate fi utilizat la îndepărtarea totală a machiajului de pe față, deși, în cele mai multe cazuri, acesta este folosit pentru a curăța zona de piele din jurul ochilor, în special. În ce constă acest demachiant în dublă fază? Acest tip de produs cosmetic cuprinde faza de apă, care scutește iritarea pleoapelor si zona din jurul ochilor. A doua fază este cea grasă, eliminarea machiajului, chiar și celui rezistent la apă, precum și hidratarea pielii feței. Înainte de fiecare aplicare, se sugerează să se agite pachetul, pentru a permite acestor două etape să se combine, deoarece acestea stau separat atunci când sunt puse deoparte.

Bi-Facil2Este posibil să se producă demachierea în două faze acasă? În mod surprinzător, este posibil, cu toate acestea, trebuie să fii atent cu selectarea ingredientelor deoarece acestea trebuie să corespundă cu nevoile tenului tau. Mai mult, va trebui să fiți, de asemenea, conștienți de faptul că dubla fază de demachiere poate provoca iritatii. Acest tip de produs poate bloca porii pielii si duce la producerea excesiva de sebum. Având în vedere acest lucru, demachierea în fază dublă are aplicarea doar la demachiere.

Revenind la rețeta făcută acasă a demachierii, combină ulei de in, sau altele la alegerea ta, împreună cu apă. Dacă doriți să aplicați produsul pe ochi, puteți adăuga ulei de ricin, de asemenea. Desigur, turnați preparatul într-o sticlă. Desigur, nu uitați să agitați sticla înainte de aplicarea pentru a activa formula de dublă acțiune a cosmeticului.

Bi-Facil

Demachiant pentru ochi cu dublă fază Bi-Facil de la Lancome

Inutil să spunem, produsul Bi-Facil de la Lancome este recomandat pentru demachierea ochilor. Acest cosmetice elimină ușor toate tipurile de machiaj. Evident, Bi-Facil se ocupă, de asemenea, și cu machiajul rezistent la apă in mod eficient, are grijă de pleoape, le hidrateaza si le hraneste. Testele efectuate de opticieni au dovedit cosmetice pentru a fi total în condiții de siguranță pentru oameni care au ochii sensibili, precum și pentru cei care poartă lentile de contact. Când vine vorba de compoziție, Bi-Facil de la Lancome contine uleiuri de plante cu proprietăți de eliberare, antiseptice, purificatoare și nutritive. Aplicarea nu este diferită de altă utilizare de produse similare. Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți câteva picături de cosmetic pe un tampon de bumbac. Apoi, va trebui să puneți un tampon de bumbac inmuiat pe ochi și așteptați pentru un timp, atunci când apăsați pentru ochi. Într-o astfel de manieră, machiaj va dizolva. Atunci când sunt s-au grabit de timp, puteți freca usor ochii cu tampon de bumbac. În consecință, ar trebui să rămână pleoapele și pielea curată și împrospătată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Curățarea feței cu burete – Bureții Konjac

joi mai 26 , 2016
Ce este buretele Konjac? În fond, buretele Konjac este făcut din plantă perenă originară în Asia, cunoscută ca și Amorphophallus Konjac. Această plantă conține o groază de substanțe naturale și hrănitoare, precum proteine, fier, cupru, zinc, dar și vitaminele A,E,D,B1,B12 și C. Bureții funcționează perfect cu curățarea tipului de piele […]