Laminarea sprâncenelor acasă? Doar cu inovatorul Nanobrow Lamination Kit!

Până de curând, se considera că laminarea sprâncenelor era dificilă și complicată, plus că necesita cunoștințe despre soluțiile de laminare. De aceea, obișnuia să fie făcută doar de un profesionist. În zilele noastre, poți să realizezi tu însăți laminarea sprâncenelor acasă! Ceea ce e și mai minunat, procesul va dura în jur de cincisprezece minute! Descoperă inovatorul set de laminare a sprâncenelor de la Nanobrow și stilizează-ți sprâncenele cu ușurință!

Laminarea sprâncenelor acasă – nu este atât de complicată pe cât pare

Odată cu progresele din domeniul cosmetologiei, a crescut numărul de produse cosmetice de pe piață, iar tratamentele care altădată erau disponibile doar la un salon de înfrumusețare acum pot fi făcute cu ușurință acasă. În urmă cu câțiva ani, nimeni nu îndrăznea să se gândească la a-și face singură manichiura cu gel! Laminarea sprâncenelor este, de asemenea, un tratament de înfrumusețare pe care îl putem face noi însene cu ușurință. Secretul constă în alegerea trusei potrivite de laminare a sprâncenelor – cum este Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – setul recomandat de laminare a sprâncenelor

Nanobrow a lansat un set extraordinar de laminare a sprâncenelor, care este realizat cu mare atenție la detalii și care vine cu instrucțiuni detaliate și sticluțe numerotate, astfel încât să știi ordinea corectă de aplicare a soluțiilor în timpul laminării sprâncenelor acasă. Nu există nicio șansă ca ceva să meargă prost! În plus, kitul conține un set complet de instrumente: aplicatoare, pensule, perie pentru sprâncene, pentru un lifting al sprâncenelor la îndemână chiar la tine acasă. Chiar dacă îți laminezi sprâncenele pentru prima dată, cu siguranță vei reuși și vei obține rezultate uimitoare. Soluțiile incluse sunt concepute pentru ca liftingul sprâncenelor acasă să dureze literalmente o clipită. Renunță la kiturile de laminare DIY a sprâncenelor care durau ore întregi! Laminarea sprâncenelor acasă va dura până la 20 de minute dacă folosești Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – trusa de laminare a sprancenelor

Cum se efectuează laminarea sprâncenelor acasă folosind Nanobrow Lamination Kit?

Foarte simplu! Procesul implică aplicarea produselor de calitate superioară în ordinea corectă. Nu trebuie să le ții mult timp: primul produs – adezivul – rămâne timp de cel mult 30 de secunde. Apoi, aplici sticluța numărul unu – o loțiune de lifting care schimbă textura firelor de păr, dându-le o formă nouă, cea dorită. Ultimul produs – sticluța nr. 2 – include o soluție de fixare pentru ca efectele de laminare a sprâncenelor să dureze până la 6 săptămâni. Ambele soluții rămân pe sprâncene între 5 și 8 minute (în funcție de tipul tău de sprâncene): cu cât sprâncenele sunt mai groase, cu atât rămân mai mult timp. Îndepărtezi produsele cu ajutorul unei dischete de bumbac care nu lasă scame. Nu sună complicat, așa-i?

Laminarea sprâncenelor – rezultate

  • Sprâncenele sunt ușor mai groase și par mai dese.
  • Textura părului este schimbată; firele de păr din sprâncene sunt mai ușor de manevrat.
  • Sprâncenele tale vor arăta minunat și vor avea o strălucire sănătoasă.
  • Laminarea sprâncenelor fixează firele de păr în poziția în care le-ai aranjat.
  • Deții controlul deplin asupra sprâncenelor tale.
  • Laminarea sprâncenelor ajută la îmblânzirea celor mai groase și mai rebele sprâncene.
  • Sprâncenele sunt definite, periate în sus, cu mai mult volum.
  • Ele arată uimitor chiar și fără machiaj.
  • Rezultatele durează chiar și până la două luni!

Nanobrow, trusă de laminare a sprâncenelor, recenzii

Această trusă pentru laminarea DIY a sprâncenelor obține recenzii încântătoare! Știai că până și profesioniștii îi apreciază calitatea și efectele? Este cel mai bun kit de laminare a sprâncenelor care îți va îndeplini visul de a avea sprâncene perfecte, modelate și stilizate cu precizie, care să arate cât mai bine în fiecare zi!

Încearcă cel mai actual look în materie de sprâncene: vizitează www.nanobrow.ro și comandă Nanobrow Lamination Kit cu livrare confortabilă la domiciliu!

Următorul articol

Poți să-ți faci lifting și laminare de gene acasă? Cu Nanolash Lash Lift Kit, se poate!

lun mart. 25 , 2024
Nu se poate nega faptul că genele oferă cel mai frumos decor ochilor noștri. Cu toate acestea, genele naturale nu impresionează, de obicei, prin lungimea și grosimea lor. De aceea, merită să acorzi atenție tratamentelor noninvazive care pot transforma starea lor într-un mod excepțional de natural. În prezent, liftingul și […]
Liftingul și laminarea genelor - Nanolash Lash Lift Kit