Nanobrow Eyebrow Pomade chiar merită tot acest entuziasm?

Dacă vă stilizați și umpleți sprâncenele zilnic, probabil că sunteți familiarizate cu pomada de sprâncene. Totuși, cum să o alegem pe cea mai bună? Deoarece în prezent există atât de multe produse de machiaj al sprâncenelor disponibile pe piață, alegerea nu este ușoară. De aceea, avem un produs revoluționar pentru voi!

pomadă pentru sprâncene rezistentă la apă

Nanobrow Eyebrow Pomade este o pomadă de sprâncene de neînlocuit cu o textură cremoasă care iese în evidență în fața concurenței. Vă permite să camuflați golurile și zonele rare, să redefiniți forma arcurilor sau să creați linii similare firelor de păr pentru a oferi sprâncenelor voastre un aspect mai plin. Ce altceva ar mai trebui să știți?

Pomada Nanobrow – o tendință în machiajul sprâncenelor

Acestă pomadă rezistentă la apă are o formulă rezistentă și o consistență perfectă care alunecă la nivelul sprâncenelor, umplându-le cu una dintre cele trei nuanțe cu aspect natural. Optați pentru maro închis, mediu sau deschis și umpleți-vă sprâncenele ca o expertă! Această pomadă vă asigură că dețineți controlul deplin asupra sprâncenelor voastre.

Nanobrow Eyebrow Pomade prezintă proprietăți de consolidare, adăugând în același timp strălucire. Vă permite să conturați cu precizie și să vă umpleți sprâncenele și chiar să imitați firele reale ale sprâncenelor. Alegeți această pomadă rezistentă pentru a crea machiaje fenomenale pentru orice ocazie.

Nanobrow Eyebrow Pomade – pomadă de sprâncene

Disponibil in mai multe culori: 

Machiaj perfect fără retușări

Nimic nu este imposibil cu pomada Nanobrow. Textura mătăsoasă face machiajul mai plăcut și, cel mai important, vă menține sprâncenele sub control toată ziua. Vă permite să obțineți orice efect doriți – de la subtil la intens și accentuat. Machiați-vă așa cum doriți, în funcție de ocazie și dispoziție. 

Oferiți arcurilor o formă frumoasă și precis definită. În definitiv, sprâncenele voastre vă încadrează ochii frumoși, astfel încât ar trebui să arate întotdeauna impecabile. Pomada Nanobrow vă asigură că nu mai trebuie să vă confruntați cu sprâncene subțiri și rare, fără volum și definiție. De acum înainte, le puteți intensifica frumusețea, redefini forma și oferi strălucire plină de naturalețe.

De ce ar trebui să optați pentru pomada Nanobrow?

Nu există niciun mod mai ușor de a obține sprâncene frumoase. Această pomadă cremoasă se asigură că arcurile sunt întotdeauna umplute corespunzător. Indiferent de efectele pe care doriți să le creați, această pomadă este senzațională!

Un efect accentuat, dar cu aspect natural în doar un moment? Chiar este posibil. Construiți acoperire în funcție de ocazie și creați atât achiaje de zi, cât și de seară. Această pomadă corespunzător de densă și convenabil de folosit a câștigat o mulțime de fane în toată lumea. 

ce pomadă pentru sprâncene să alegi

3 pași către un machiaj perfect de sprâncene

Știați că Nanobrow Eyebrow Pomade este ușor de aplicat? Chiar dacă nu v-ați mai umplut niciodată sprâncenele, aplicare nu vă va provoca nicio problemă. 

  1. Colectați o cantitate mică de pomadă pe o pensulă convenabilă. Subliniați sprâncenele cu linii subțiri pentru a defini forma dorită.
  2. Umpleți sprâncenele cu culoarea aleasă, camuflând golurile și zonele rare.
  3. Periați excesul de produs pentru un efect mai subtil.

Vedeți cât este de ușor? De acum înainte, machiajul sprâncenelor va fi facil, distractiv și, cel mai important, durabil. Aflați mai multe pe www.nanobrow.ro și cumpărați-vă pomada astăzi!

Următorul articol

Plantele pot ajuta la îmbunătățirea calității îngrijirii - extractele de plante în cosmetice

lun apr. 21 , 2014
Cosmeticele folosesc extracte din plante în produse de îngrijire de înaltă calitate. Fiecare amestec de plante oferă beneficii dermato-cosmetologice specifice pielii. După cum arată tendințele în industria de îngrijire a pielii, producătorii de cosmetice încearcă să crească numărul de ingrediente naturale. Ele se concentrează pe rescrierea formula și inversarea definiției […]