Serul facial cu retinol Nanoil. Veți fi surprinsă de acțiunea sa!

Vă îmbătrânește pielea? Optați pentru retinol! Acest ingredient cosmetic a fost testat clinic și cosmetologii confirmă impactul semnificativ asupra rezistenței și aspectului tânăr al tenului. Care este cel mai bun produs cu retinol în îngrijirea pielii? Să vă dăm un indiciu: După părerea noastră, este produsul unic Nanoil Retinol Face Serum. Descoperiți de ce merită încercat!

Nanoil cel mai bun ser facial cu retinol

Retinolul, cunoscut sub denumirea de vitamina A, este asociat cu soluțiile viabile anti-îmbătrânire și, din acest motiv, este recomandat pentru tenul matur (50/+50 de ani). Se pare însă că retinolul are mai multe de oferit, iar aplicarea sa este mult mai largă. De exemplu, s-a demonstrat că stimuează reînnoirea celulară, ajutând la eliminarea mai rapidă a celulelor moarte ale epidermei. Acest proces facilitează obținerea unui ten nou și strălucitor. În plus, retinolul ajută în eliminarea acneei și tratează diferite tipuri de inflamații ale pielii. Și nu în ultimul rând, revitalizează și uniformizează tonul pielii. Cu cât tenul este mai expus la tratamentul cu retinol, cu atât efectele sunt mai bune. Nu este de mirare că introducerea sa în rutina zilnică de îngrijire a pielii este recomandată de cosmetologi persoanelor de peste 30 de ani.

Când și de ce folosirea retinolului este o idee bună

Optați pentru serul facial cu retinol când pielea dumneavoastră:

  • începe să capete un aspect mai îmbătrânit, devine mai puțin suplă, nu reține apa.
  • prezintă linii fine, pete pigmentare și alte imperfecțiuni.
  • nu este curată din cauza imperfecțiunilor.

Nanoil Retinol Face Serum

Pentru ce tip de ten este perfect serul facial cu retinol Nanoil? Este recomandat pentru tenul matur care are nevoie de ajutor în efectuarea proceselor de auto-reînnoire. Acest produs, de asemenea, este benefic pentru pielea îmbătrânită care devine mai puțin suplă și prezintă linii fine.

Ce vârstă trebuie să aveți pentru a folosi retinol în siguranță? Serul cu retinol este recomandat pentru persoanele de 35/+35 de ani.

Serul facial cu retinol Nanoil ca metodă de întinerire a tenului

Serul Nanoil îmbogățit cu vitamina A este un produs cosmetic care oferă efecte foarte satisfăcătoare. Are o cantitate mare deoarece recipientul din sticlă închisă la culoare conține 1.69 fl. oz (50 ml) de ser avansat pe bază de retinol. Nu doar că este mai mare decât serurile faciale obișnuite, ci este și potrivit pentru toate tipurile de ten. Acest set de întinerire cu retinol are o formulă ușoară, astfel încât, în loc de a astupa porii, pătrunde rapid în piele și începe să acționeze din interior.

Deoarece retinolul adăugat în serul facial anti-îmbătrânire Nanoil stimulează transformarea celulară, pielea tratată cu acest produs începe să capete un aspect mai tânăr. Aplicat cu regularitate, serul îmbunătățește fermitatea, minimalizează ridurile și elimină petele pigmentare. În plus, combate toate semnele de îmbătrânire și cel mai bun aspect este că vă puteți bucura de toate aceste beneficii la un preț atractiv – verificați pe website-ul oficial Nanoil: nanoil.ro.

Beneficiile Nanoil Retinol Face Serum

  • Îmbunătățirea rezistenței
  • Reînnoirea pielii
  • Uniformizarea tonului pielii
  • Eliminarea celulelor moarte
  • Reducerea ridurilor
  • Iluminarea petelor pigmentare
  • Eliminarea acneei

Nanoil ser facial cu retinol recomandat

Aplicarea serului facial cu retinol Nanoil

Exact ca alte seruri facial, Nanoil trebuie aplicat pe pielea curată, care a fost tratată în prealabim cu un tonic facial. O doză de ser (conținutul unui singur aplicator) este suficientă pentru o aplicare. Pentru a vă ajuta pielea să se obișnuiască cu retinol, în primele două săptămâni ale tratamentului de întinerire, aplicați serul la două zile. Se recomandă aplicarea unui produs cu SPF dimineața pentru a reduce riscul de sensibilizare la soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Doriți un păr mai voluminos? Încercați Nanoil Hair Volume Enhancer

mar feb. 28 , 2012
Obținerea unui păr mai voluminos este o sarcină destul de dificilă, mai ales dacă șuvițele cu care lucrați sunt fine sau grele. Faptul că majoritatea produselor de stilizare privează părul de volum ne face să renunțăm la folosirea acestora. Deci, care este soluția pentru a obține coafuri voluminoase? Din fericire, […]
nanoil Hair Volume Enhancer