Ten neted și strălucitor într-o secundă! Cum acționează Nanoil Face Serum Vit C

O aplicare este suficientă pentru a reda strălucirea și prospețimea tenului – exact ca și cum ați fi dormit 9 ore. Doriți să vă bucurați de un ten sănătos și strălucitor în mod natural? Doriți un ten impecabil și tânăr? Alegeți serul care hrănește pielea în profunzime și îi oferă un aspect uluitor – alegeți vitamina C de la Nanoil. De ce această vitamină ”obișnuită” este atât de… extraordinară?

Extraordinar în mod obișnuit. Puterea fenomenală a vitaminei C 

Majoritatea dintre noi asociem vitamina C cu un supliment alimentar minunat, responsabil cu stimularea sistemului imunitar. În orice caz, doar puține persoane știu că această substanță nutritivă esențială este, de asemenea, un cosmetic foarte potent care îmbunătățește sănătatea pielii și stimulează procesele de regenerare. Vitamina C regenerează pielea, conferindu-i strălucire și netezime după o singură aplicare. În timp, vitamina C îmbunătățește semnificativ condiția pielii, reducând liniile fine, îndepărtând decolorarea și alte imperfecțiuni, uniformizând tonul pielii și oferind un aspect plin de prospețime. Dacă nu ați avut ocazia să utilizați puterea acestei vitamine în îngrijirea pielii, nicio grijă! Știm un produs cosmetic minunat care include cea mai bună formă de vitamina C.

Stabilă sau instabilă? Ce formă de vitamina C să alegem?

În forma sa originală și pură, vitamina C este mai degrabă instabilă. Aceasta înseamnă că se poate degrada înainte de a pătrunde în straturile profunde ale pielii. Astfek, ne împiedică să beneficiem de potențialul maxim oferit de vitamina C, de aceea cosmetologii și cercetătorii au pus mult efort în ”îmblânzirea” și sintetizarea acidului ascorbic într-o formă eficientă și stabilă.

În prezent, cea mai bună formă de vitamina C poartă denumirea de: acid ascorbic 3-0-etilat. Acesta este cea mai pură și cea mai puternică formă de vitamina C cu efecte incredibile în îngrijirea pielii. În plus, acidul ascorbic 3-0-etilat echilibrează compușii din vitamina C, ceea ce înseamnă că aceasta pătrunde rapid în piele fără a se degrada sau oxida. Această formă de vitamina C este utilizată în compoziția serului facial Nanoil.

Serul facial Nanoil cu vitamina C. Cel mai bun ser, personalizat pentru tenul vostru

Serul facial Nanoil este cel mai eficient produs de îngrijire a pielii de acest tip disponibil pe piață. Conține cea mai bună formă de vitamina C și alte ingrediente de cea mai bună calitate. Îmbunătățirea pielii este vizibilă chiar după prima aplicare a produsului Nanoil Vitamin C Face Serum: textură uniformă a pielii, piele luminoasă și stimularea energiei tenului.

Nanoil Vit C este un cocktail al tinereții care oferă hidratare, lăsând pielea sănătoasă și strălucitoare. Datorită capacității sale de a facilita sinteza colagenului – principala proteină responsabilă pentru aspectul tânăr al pielii, Nanoil Vitamin C Face Serum reduce eficient ridurile și îmbunătețește vizibil rezistența pielii.

Nanoil ne-a pregătit un complex antioxidant foarte eficient, îmbogățit cu o gamă de ingrediente care, de exemplu, ajută substanțele active să pătrundă în cele mai profunde straturi ale pieli. Această compoziție bine dezvoltată și componentele de calitate superioară fac Nanoil Vitamin C Face Serum un ser facial eficient care primește numeroase recenzii favorabile din partea utilizatorilor.

Toate beneficiile produsului Nanoil Vitamin C Face Serum

 • Formulă perfectă, se absoarbe ușor
 • Cea mai bună formă de vitamina C – stabilă și eficientă
 • Nu se scurge de pe față
 • Potrivit pentru persoanele vegane și vegetariene
 • Lasă pielea mai luminoasă și mai strălucitoare
 • Piele radiantă ca după 8 ore de somn
 • Ton uniform al pielii; reducerea completă a zonelor decolorate în timp
 • Eliminarea imperfecțiunilor pielii, inclusiv a liniilor fine
 • Piele rezistentă
 • Perfect pentru aplicare dimineața și seara
 • Poate fi aplicat înainte de machiaj

Serul facial Nanoil cu vitamina C. De unde poate fi achiziționat?

Una dintre cele mai de încredere surse pentru a achiziționa produsul Nanoil Vitamin C Face Serum este website-ul oficial Nanoil. Evident, magazinul online Nanoil oferă mai multe produse de îngrijire a pielii și părului. De exemplu, vă puteți îmbogăți rutina zilnică de înfrumusețare cu uleiuri naturale care, de fapt, oferă efecte senzaționale atunci când sunt aplicate înainte de crema facială de noapte sau folosite cu rol de agenți de curățare facială.

Vizitați nanoil.ro și găsiți serul facial ideal pentru dumneavoastră. Citiți comentariile utilizatoarelor mulțumite, care au ales Nanoil. Alegeți serul facial care, în sfârșit, se va ridica la toate așteptările dumneavoastră.

Următorul articol

Nanobrow Lamination Gel - Tot ce merită să știți: efecte, aplicare, recenzii

sâm feb. 28 , 2015
Care este cel mai bun produs de sprâncene? Răspunsul va fi diferit pentru fiecare dintre noi: unele preferă sprâncenele puternic arcuite care pot fi create de o pomadă, altele preferă efectele subtile ale machiajului ombre, obținute cu ajutorul unei pudre de sprâncene. Totuși, atât fanele machiajului strident, cât și iubitoarele […]
recenzii cel mai bun gel de sprâncene