Top 6. Cele mai bune măști de păr pe bază de cheratină conform stiliștilor de păr

Sunteți în căutarea unor metode care să vă ajute la repararea părului deteriorat, excesiv procesat? Din fericire, există numeroase soluții. De exemplu, puteți solicita unui stilist de păr un tratament personalizat de îngrijire a părului sau puteți încerca să răspundeți nevoilor părului dumneavoastră de acasă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți produsul potrivit, în acest caz – o mască de păr pe bază de cheratină. De ce cheratină? Aflați răspunsul mai jos și descoperiți 6 produse fără egal în repararea părului!

Vă treziți dimineața, vă uitați în oglindă și observați că părul are aspectul unei claie de fân. Îl atingeți și simțiți cât este de fragil, aspru și uscat. Nici nu mai luați în considerare vârfurile despicate deoarece ați început deja să le tratați ca o altă caracteristică a părului. Părul este tern, deshidratat și lipsit de strălucire. Ce puteți face?

Cum se repară părul deteriorat?

Orice păr poate fi reparat, chiar și cel mai deteriorat. Câteodată, trebuie să vă tăiați vârfurile, însă, eventual, marea parte a problemelor de păr pot fi rezolvate cu produsele de păr potrivite – în special cele mai bază de cheratină.

Cheratina este o proteină de bază din structura părului. Aceasta formează cuticule mici care se aseamnănă țiglelor de acoperiș, și exact ca niște țigle care apără acoperișul, la fel și cuticulele apără tulpina părului. Strat după strat, acestea acoperă tulpina părului, oferind protecție și rezistență. Dacă părul este deteriorat, învelișul slăbește, ceea ce înseamnă cu este lipsit de cheratină.

Astfel, dacă doriți să vă tundeți părul scurt deoarece credeți că nimic nu mai poate ajuta părul obosit, încercați mai întâi o mască de păr pe bază de cheratină.

Cea mai bună mască pentru părul deteriorat

Ce tratament vă poate repara eficient părul? Masca de păr pare a fi cea mai rezonabilă soluție deoarece acționează din interiorul părului, nu numai la nivelul stratului extern al părului precum un balsam de păr. Însă nu optați pentru orice fel de mască! Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, alegeți un produs concept pentru a îndeplini nevoile părului deteriorat. Cu alte cuvinte, ar trebui să căutați o mască de păr care:

  • este bogată în substanțe nutritive, fără parabeni, ftalați, PEG-uri sau alte ingrediente care pot deshidrata și distruge și mai mult părul.
  • conține cheratină, cel mai bine dacă este în formă hidrolizată deoarece moleculele sale sunt suficient de mici pentru a pătrunde în profunzimea părului, reparând straturile din interior.
  • nu doar elimină deteriorarea, ceea ce înseamnă că, de asemenea, hrănește, redă hidratarea, întărește, îmbunătățește rezistența și protejează părul.
  • are evaluări de top și primește recenzii pozitive din partea femeilor care au aplicat-o și o recomandă, precum și din partea profesioniștilor, stiliștilor de păr și deținătorilor de saloane de înfrumusețare.

Cu acest sfaturi, găsirea măștii de păr potrivite pentru părul deteriorat nu ar trebui să fie deloc dificilă. Mult succes!

Top 6. Măști de păr cu cheratină

Dacă nu aveți timp să căutați cea mai potrivită mască de păr sau dacă este dificil pentru dumneavoastră să înțelegeți lista complicată INCI, prezentarea de mai jos ar trebui să fie utilă. Vă prezentăm topul celor 6 cele mai bune măști pentru păr deteriorat – măștile de păr cu cheratină merită încercate. Produsele listate mai jos sunt recomandate de stiliști de păr profesioniști, ceea ce este dovada cea mai convingătoare a calității produselor. Nu în ultimul rând, măștile de păr de mai jos sunt, în prezent, alegerile de top ale clienților.

1. NANOIL, KERATIN HAIR MASK

 NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Masca de păr cu cheratină de la Nanoil este cea mai bună soluție pentru părul deteriorat, și asta nu doar pentru că este formulată cu cheratină hidrolizată, care are proprietăți puternice de reparare a părului, ci și pentru vă este un tratament ușor cu eficacitate ridicată care conține doar cele mai bune ingrediente. În afară de cheratină, această mască de păr este îmbogățită cu pantenol și siliconi siguri pentru sănătatea părului. Datorită acestor două ingrediente, Nanoil Keratin Hair Mask repară zonele deteriorate ale părului în doar câteva săptămâni, redându-i sănătatea și frumusețea. Totuși, cel mai mare plus al acestei măști este faptul că îmbunătățește aspectul părului încă de la prima aplicare. Lăsați masca să-și lucreze magia aplicând-o pe părul proaspăt spălat. Clătiți după 15 minute pentru a obține un păr super neted, lucios și ușor de pieptănat. Fără îndoială, rutina dumneavoastră de îngrijire a părului va trece la un nivel complet nou cu această mască de păr.

Mai multe informații pe: nanoil.ro

2. PHYTO, PHYTOKERATINE EXTREME MASK

O altă mască de păr recomandată pentru părul fin, ten, uscat și deteriorat este Phytokeratine Extreme Mask, lansată de marca Phyto. Este o mască reparatoare de păr, îmbogățită cu cheratină pe bază de plante, alcătuită din 18 aminoacizi diferiți. În acest produs, cheratină este însoțită cu unt de shea și ulei de baobab, ceea ce înseamnă că această formulă nu este potrivită pentru toate tipurile de păr deoarece poate îngreuna părul care nu tolerează bine uleiurile pe bază de plante. În majoritatea cazurilor, totuși, masca de păr pe bază de cheratină de la Phyro poate inversa deteriorarea, hrăni părul, întărindu-l și oferindu-i o strălucire sănătoasă. Chiar dacă efectul de reparare a părului în profunzime este ușor de obținut, trebuie să plătiți o mulțime de bani pentru acesta – într-adevăr, acest produs este una dintre cele mai scumpe măști de păr pe bază de cheratină.

3. GOLDWELL, KERASILK CONTROL MASK

Masca de păr pe bază de cheratină lansată de Goldwell este o altă propunere pentru persoanele care sunt în căutarea unui produs de reparare a părului deteriorat. Deoarece conține două substanțe valoroase: cheratină și pantenolul, acest produs este perfect potrivit pentru a fi aplicat ca tratament de reparare a părului din confortul casei. Din păcate, lista de ingrediente include unele substanțe cu efect controversat la nivelul părului. Goldwell Kerasilk Control Mask este o mască a cărei sarcină principală este de a lăsa părul perfect neted după spălare și de a preveni, în același timp, estomparea culorii părului.Masca este, de asemenea, recomandată pentru părul rebel și greu de stilizat, care trebuie ținut sub control. 

4. MONTIBELLO, KERATIN FORCE

Deși Montibello nu este pe podium, nu înseamnă că nu merită atenția noastră. În recipientul mic, veți găsi o formulă bogată în cheratină – o proteină responsabilă cu repararea în profunzime a părului. În plus, acest produs conține și proteine pe bază de plante și gumă guar care intensifică efectul de reparare a părului oferit de Montibello Keratin Force Mask. În primul rând, aceasta este o mască de protecție termică, care este recomandată înainte de stilizarea termică a părului pentru a reduce riscul de deteriorare cauzată de temperaturile ridicate. Un aspect pozitiv este că acest produs este economic și utilizat frecvent în cadrul saloanelor. Doar o doză mică este suficientă pentru proteja și pentru a obține un păr ușor de pieptănat.

5. KEUNE, CARE KERATIN MASK

Cea mai costisitoare mască de păr din această listă și, în general, una dintre cele mai scumpe măști de pe piață, este Keune Care Keratin Mask. Într-adevăr, trebuie să cheltuiți o mică avere pentru a o cumpăra. În schimb, veți obține o formulă bogată în cheratină, pantenol, unt de shea și complexul unic Quat, responsabil pentru protecția părului împotriva temperaturilor ridicate. Acest produs cosmetic este recomandat în special pentru părul fin, precum și pentru părul cu tendință de electrizare. Masca redă nivelul de hidratare a părului, lăsând-l mai puternic și mai bine protejat, prevenind slăbirea firelor de păr. Cel mai bun aspect cu privire la acest produs este durata de timp necesară la o aplicare – masca poate fi clătită după doar 2 minute. 

6. BRAVE. NEW. HAIR., KERATIN MASK

Chiar și Brave. New. Hair. a lansat o mască de păr pentru părul slăbit, fragil și greu de stilizat. Acest produs aparent obișnuit, care poate fi al dumneavoastră la un preț destul de mic, lasă părul mai puternic și mai neted. De asemenea, are rolul de îmbunătăți nivelul de hidratare și de a facilita stilizarea. Împreună cu cheratina, acest produs conține și două uleiuri: de baobab și tamanu. Această formulă nu conține sulfați, siliconi sau vaselină, ceea ce înseamnă că are o compiziție destul de bună. Brave. New. Hair. Keratin Mask nu este cea mai populară mască de păr, de aceea este clasată pe ultimul loc din acest clasament. Dacă vă hotărâți să o încercați, este foarte posibil să aveți o surpriză plăcută. Mai ales după ce realizați cât de ușor se aplică și cât de eficientă este pentru păr.

Următorul articol

Produse cosmetice absolut necesare pentru a îmbunătăți tenul înainte de primăvară

sâm mart. 17 , 2012
Primăvara este un sezon minunat în care putem călca peste poduri de flori, admirăm frumoasele străzi tânjind cu liliac și ne bucurăm de plăcerea de a conduce scutere în vântul primăvaratic. Dar, de asemenea, vizita primăvarii ne amintește că este timpul pentru a ne reinventa rutina noastră de îngrijire a […]