Afla ce este uleiul Abyssinian și beneficiile sale pentru păr!

În ultimii ani, au existat cercetări asupra resurselor organice ale produselor cosmetice și parfumurilor. Acest lucru a condus la oameni de știință care au descoperit noi produse de frumusețe și sănătate care sunt mai curate și mai sigure decât produsele sintetice și chimice convenționale. Unul dintre produsele mai populare în această categorie este uleiul Abyssinian.

Uleiul Abyssinian este un ulei din semințe presat la rece, obținut din planta Crambe Abyssinica. Acest lucru are efecte miraculoase asupra părului și scalpului și poate fi folosit ca bază pentru produsele de îngrijire a părului. Uleiul Abyssinian este de culoare verde, are un miros dulce și are un conținut ridicat de acizi grași, care sunt esențiali pentru părul sănătos și strălucitor. Uleiul Abyssinian poate fi aplicat cu ușurință în scopuri cosmetice și de îngrijire a părului, și poate elimina părul uscat și fragil.

Uleiul Abyssinian conține acid lauric, acid palmitic, acid linoleic și acid oleic, toți acizii grași esențiali și Omega-6 și Omega-9 care hranesc și oferă strălucire părului uscat și fragil. Acesta conține, de asemenea, fitosteroli și antioxidanți, care ajută la îmbunătățirea structurii fibrelor de păr și ajută la reducerea căderii părului și a mătreții. Uleiul de semințe de Abyssinian poate fi și un ulei excelent pentru hidratarea scalpului uscat și iritat, întărind mătreața și prevenind mătreața. Acesta elimină, de asemenea, mâncărimile scalpului, hidratând și nutrind scalpul și foliculii de păr.

Uleiul Abyssinian are și proprietăți de învelire, care se lipesc de firul de păr, creând un strat protector care împiedică pierderea umidității și ajută la menținerea strălucirii. Deoarece uleiul conține acizi grași esențiali, acesta ajută la întărirea foliculilor și previne căderea părului și despicarea vârfurilor. Uleiul de semințe de Abyssinian are, de asemenea, proprietăți de trecere a lipidelor, care ajută la prevenirea contaminației chimice și la repararea părului deteriorat. Acest lucru facilitează coafarea și se poate adăuga pentru stilizarea părului, creând o strălucire uimitoare fără a lăsa firul de păr gras.

Uleiul de semințe de Abyssinian poate fi utilizat și în alte scopuri. Acesta poate fi folosit pentru masaj și în diverse produse de îngrijire a pielii, cum ar fi creme, uleiuri, loțiuni și balsamuri. Acesta conține, de asemenea, antioxidanți și proprietăți anti-aging care ajută la prevenirea ridurilor și liniilor fine. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a hidrata pielea uscată și iritată și pentru a calma iritațiile. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în produsele de păr pentru a întări și repara părul uscat și deteriorat.

Uleiul Abyssinian este unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a părului și scalpului. Acesta poate fi folosit împreună cu alte produse de îngrijire a părului pentru a obține rezultate excelente. Acesta conține acizi grași esențiali și antioxidanți care sunt esențiali pentru îngrijirea părului. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a calma iritațiile și pentru a hidrata și regenera pielea uscată. Uleiul de semințe de Abyssinian este un produs minunat care poate ajuta la hidratarea și întărirea scalpului uscat și iritat, oferind strălucire și putere părului. Deci, testează noua mea descoperire de ulei și bucură-te de rezultatele sale!

Următorul articol

Rețetă ușoară pentru crema de mâini și ulei pentru unghii puternice și sănătoase

mar mai 2 , 2023
Produsele de îngrijire a pielii care oferă grija naturală necesară a mâinilor sunt adesea scumpe sau conțin ingrediente chimice nesigur și controversiale. Ingredientele omologate organic pot fi prețuri destul de imprevizibile. Din fericire, există o rețetă foarte simplă și ușor de preparat pentru a face o cremă de mâini și […]