Alegerea celor mai bune rimeluri. Ce rimeluri îți pot oferi gene frumoase și lungi ca la salon?

Genele – fire de păr delicate, care însă oferă cea mai frumoasă ramă ochilor noștri. În același timp, fără o îngrijire adecvată, ele rămân aproape invizibile. Din acest motiv, multe femei din întreaga lume sunt în căutarea rimelului perfect. Acest clasament a fost creat pentru a risipi orice îndoieli și pentru a alege un rimel care se poate dovedi întotdeauna de încredere!

De ce este mascara atât de importantă în machiajul de zi cu zi?

Mascara este un produs de machiaj unic, nu există nicio îndoială în această privință. De multe ori, poți ieși din casă fără un fond de ten sau un creion de ochi, dar este imposibil să renunți la mascara. Rimelul este cel care îți permite să definești ochii și să scoți în evidență potențialul privirii tale în doar câteva minute.

Teoretic, genele frumoase și lungi sunt ceea ce contribuie cel mai mult la privirea fiecărei femei, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că li se acordă atât de multă atenție.

Orice rimel ar trebui să ofere:

  • gene mai lungi;
  •  gene mai groase și mai definite;
  • gene îngrijite datorită formulelor cu uleiuri și extracte botanice, astfel încât machiajul zilnic să nu aibă un            impact negativ asupra stării genelor.

Aparent, găsirea unui rimel care să îndeplinească toate condițiile menționate mai sus nu este atât de dificilă. Cu toate acestea, necesită o oarecare implicare.

Rimeluri care își fac treaba – clasament de top 4

Așadar, ce rimel ar trebui să alegi? Care dintre ele poate oferi rezultate fenomenale încă de la primul strat? Se pare că astfel de produse există iar noi le-am inclus în clasamentul următor!

1. Mascara Nanolash

cel mai bun rimel

Fiecare clasament trebuie să aibă un lider. În acest caz, nu există decât o singură opțiune – este vorba de mascara Nanolash. Aceasta este produsă de un brand renumit și respectabil în lumea frumuseții. Nu există nicio rezervă în ceea ce privește calitatea sa.

Rimelul Nanolash poate fi achiziționat în două versiuni. Poți alege între un rimel de îngroșareNanolash Volume Up Mascara, sau un rimel pentru alungire și curbare, Nanolash Length & Curl Mascara. Astfel, adaptezi rimelul în funcție de nevoile tale.

Mascara recent lansată de Nanolash vine dotată cu peria perfectă. Are o formă ideală și este realizată din silicon de înaltă calitate. Datorită periei, produsul poate fi aplicat fără să se formeze cocoloașe și fără să se păteze pleoapele. De asemenea, merită să remarcăm aici rezistența. Rimelul Nanolash nu se estompează și nu curge. Având în vedere tot ce am menționat mai sus, nu este de mirare că acest rimel a devenit unul dintre preferatele femeilor din întreaga lume.

2. Lashcode Mascara

Un alt produs de luat în considerare atunci când alegi cel mai bun rimel este Lashcode Mascara. Este un produs de alungire și îngroșare care a devenit rapid și un favorit în rândul femeilor.

Lashcode Mascara vine cu o perie cu o formă perfectă care face ca separarea genelor să fie mult mai ușoară. Grație periei, poți distribui uniform produsul și te bucuri de un machiaj cu aspect plăcut din punct de vedere estetic. În plus, rimelul asigură și o rezistență fenomenală. Nu se fărâmițează și nici nu se desprinde de pe gene, nici măcar după o zi întreagă de purtare.

Deși mascara Lashcode nu este un produs rezistent la apă, nu pătează în contact cu umiditatea.

3. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Următorul loc îi revine rimelului Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Este un produs cu o consistență destul de densă, ceea ce îl face ușor de aplicat pe gene. Se usucă rapid, aspect care este și el important. Utilizatoarele au observat că este necesară aplicarea a două straturi de rimel pentru a obține un efect complet de alungire.

În ceea ce privește rezistența, pe de altă parte, aceasta se situează undeva la mijloc. Se întâmplă uneori ca la sfârșitul zilei rimelul să înceapă să se desprindă de pe gene. Peria care îl însoțește este standard, așa că nu ar trebui să creeze probleme majore în timpul aplicării.

4. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara este un alt rimel cu recenzii online pozitive și cu o eficiență destul de bună. În primul rând, trebuie menționat faptul că utilizatoarele apreciază că produsul are o rezistență relativ îndelungată. Nu ar trebui să se desprindă sau să se sfărâme decât dacă te freci la ochi extrem de tare. Cu toate acestea, în contact cu umiditatea, rimelul poate să curgă puțin.

Din păcate, peria pare să fie principala problemă aici. Este mult mai scurtă decât baghetele standard de rimel. În plus, are și peri scurți, asemănători unor mici țepi, dispuși în rânduri egale. Acest lucru face mai dificilă atingerea genelor din colțurile ochilor în timpul aplicării și s-ar putea să te trezești cu genele aglomerate.

Cum ar trebui interpretat acest clasament al celor mai bune rimeluri? Ei bine, oricum vrei tu! Cu siguranță merită să acorzi mai multă atenție rimelurilor Nanolash și Lashcode. Totuși, atunci când faci alegerea finală, este indicat să te concentrezi în primul rând pe așteptările și preferințele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *