Cel mai bun ser pentru ten reactiv și vene în formă de pânză de păianjen? NANOIL!

Tenul reactiv trebuie tratat cu multă delicatețe. De ce? Pur și simplu, deoarece este mult mai subțire și mai sensibilă la factorii nocivi extreni și la substanțele iritante complet inofensive pentru tenul gras, mixt sau normal. Pentru un ten odihnit și protejat împotriva reacțiilor alergice, trebuie să alegem cosmeticele și tratamentele potrivite.

cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață Nanoil

Tenul predispus la înroșire pare a fi o problemă tot mai mare a femeilor și bărbaților din toată lumea. Este mai frecvent în rândul persoanelor cu ten palid și păr deschis la culoare. Totuși, nu este o regulă deoarece acest tip de ten este, în cele mai multe cazuri, determinat de gene. Un aspect interesant este că tipul pielii se poate schimba în funcție de hormoni, alimentația regulată și condițiile atmosferice.

Ce vă poate ajuta să ameliorați pielea iritată și să reduceți înroșirea?

Tipul pielii se poate schimba și din cauza înaintării în vârstă, ca urmare a stilului de viață sau a tratamentelor folosite. Din păcate, în majoritatea cazurilor, aceasta contribuie la agravarea problemelor pielii. Prin urmare, ce ar trebui să faceți zilnic pentru a ameliora tenul cuperozic, predispus la înroșire? De exemplu, puteți:

 • consuma cel puțin 2 litri de apă minerală pe zi
 • aplica zilnic creme cu SPF
 • reduce consumul de alimente condimentate
 • aplica doar cosmetice și produse de curățare cu acțiune delicată
 • utiliza cu regularitate Nanoil Anti-Redness Face Serum

Ce conține Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Acest ser facial de calmare s-a dovedit a fi perfect pentru tenul reactiv dintr-o serie de motive. Cel mai important motiv este, evident, selecția de ingrediente. În serul Nanoil Anti-Redness, nu veți găsi substanțe inutile, alcool sau arome. În locul unor substanțe care nu inspiră încredere, serul conține 4 extracte de plante, selectate și combinate special pentru persoanele cu ten iritat și înroșit. Datorită acestor ingrediente naturale, serul facial Nanoil hrănește, calmează, protejează și hidratează tenul reactiv.

Un aspect interesant de menționat este că lista extractelor pe bază de plante este mai lungă deoarece Nanoil Anti-Redness Face Serum conține și un antioxidant vegetal, extras dintr-o plantă care crește în Asia. Punarnava – deoarece acesta este antiodixantul – combate acțiunea radicalilor liberi și tratează efectul advers al stresului oxidativ. Aceasta înseamnă că previne procesul de îmbătrânire.

Această formulă unică pentru ten sensibil nu ar fi completă fără extractul puternic de coajă de castan. Această suubstanță vizează pereții vaselor de sânge, făcându-i mai puternici și mai elastici. Astfel, Nanoil Anti-Redness Face Serum elimină și previne leziunile vasculare.

Care sunt beneficiile aplicării Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Aplicarea regulată a serului facial Nanoil pentru ten reactiv oferă doar beneficii. Odată ce începeți aplicarea zilnică a serului, acesta va:

 • face pielea mai puțin reactivă la factorii externi
 • calma pielea iritată
 • întări pereții capilarelor
 • reduce venele în formă de pânză de păianjen
 • îmbunătăți textura pielii
 • oferi protecție
 • întârzia procesul de îmbătrânire a pielii

Așa cum este ușor de observat, serul Nanoil oferă o gamă largă de beneficii, vizând câteva probleme simultan.

Nanoil Anti-Redness Face Serum este conceput doar pentru tenul sensibil?

Analizând lista de ingrediente și efectele acestora la nivelul pielii, este evident că Nanoil Anti-Redness Face Serum nu este conceput doar pentru tenul sensibil. Acționează eficient pentru toate tipurile de ten deoarece este delicat și bogat în substanțe nutritive și, de aceea, oricine poate introduce Nanoil Anti-Redness Face Serum în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Merită, de asemenea, subliniat că serul facial Nanoil este pe bază de apă, nu de ulei – un alt motiv pentru care este perfect pentru orice tip de ten. Are o formulă ușoară și pătrunde în piele rapid, fără a lasă o senzație uleioasă pe față. Aceasta, de asemenea, înseamnă că serul Nanoil poate fi aplicat chiar și de câteva ori pe zi. Și aplicarea este simplă. Deoarece produsul dispune de pulverizator, puteți aplica serul pe față direct din recipient.

ser pentru roșeața facială Nanoil

Este crucial să nu omiteți zona gâtului și a pieptului, cu atât mai mult cu cât recipientul conține o cantitate mare de produs. Astfel, veți oferi substanțe nutritive tuturor zonelor de piele expuse la lumina soarelui și la factorii externi nocivi.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Nanoil Anti-Redness Face Serum sau să comandați acest produs, vizitați nanoil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cum sa-ti mentii pielea uscata daca ai piele grasa?

mar feb. 11 , 2014
O piele grasa este una dintre cele mai comune probleme dermatologice. Acest lucru se datorează producției excesive de sebum, substanța albicioasă care menține pielea hidratată și elastică. Deși, în anumite cazuri, această producție excesivă de sebum poate părea benefica, unii oameni se pot confrunta cu excesul de sebum, ceea ce […]