Cele mai bune seruri anti-roșeață. Pe care îl veți alege?

Tenul predispus la roșeață necesită și merită un tratament special. Pentru a-l calma, folosiți doar produse delicate de îngrijire (inclusiv produsele de curățare) care vizează anumite probleme de piele. Evident, alegerea unui ser facial anti-roșeață ar fi cea mai bună opțiune, însă… pe care să-l alegem când există atât de multe în drogherii?

Găsirea produsului potrivit de îngrijire a pielii este un aspect esențial. Obținerea unor rezultate satisfăcătoare depinde de produsele cosmetice pe care le folosiți în rutina zilnică de înfrumusețare. Și acest aspect este extrem de important în cazul tipurilor exigente de ten precum cel predispus la roșeață și iritații.

Tenul predispus la roșeață – profil

Ce trebuie să știți despre tenul predispus la roșeață înainte de a merge la cumpărături? Este timpul să aflați câteva aspecte de bază despre acest tip de ten.

Tenul predispus la roșeață este relativ subțire, foarte delicat și, astfel, extrem de ușor de iritat. Vasele de sânge sunt localizate aproape de suprafața epidermei, acesta fiind unul dintre motivele majore pentru apariția roșeții faciale. Roșeața poate fi, de asemenea, un simptom al eritemului, dar aceasta nu este întotdeauna o presupunere corectă. În plus, tenul predispus la roșeață este caracterizat prin vene în formă de pânză de păianjen, o denumire comună a vaselor sanguine sparte. Merită, de asemenea, menționat că cu cât vă expuneți pielea delicată la factori cu potențial iritant (de ex. lumina soarelui, temperaturi ridicate, alimentefierbinți și picante, stres), cu atât riscul de apariție a capilarelor sparte la nivelul feței este mai mare. Din fericire, puteți preveni toate aceste efecte adverse introducând un ser facial eficient în rutina zilnică de îngrijire a tenului.

Cum ar trebui să acționeze un ser facial anti-roșeață?

Un ser facial anti-roșeață eficient poate proteja pielea împotriva iritațiilor, roșeții și capilarelor sparte. Dar cum putem ști dacă un ser facial este eficient? Căutând o formulă ușoară, alcătuită din ingrediente de calitate.

Formula unui ser facial eficient este non-uleioasă și îmbogățită cu ingrediente de ameliorare a iritațiilor, de ex. extractul de tei sau ectractul de Hamamelis. Un semn bun este și atunci când produsul pe care doriți să-l aplicați la nivelul tenului predispus la roșeață conține și unele substanțe responsabile cu întărirea pereților vaselor de sânge, care reduc roșeața, de ex. extractul de castan, arnică sau extractul de ginkgo. Găsirea vitaminei C și vitaminei K în lista de ingrediente este un alt semn bun, care promite că serul va acționa conform așteptărilor.

Mențiune! Formula unui ser facial anti-roșeață eficient nu ar trebui să conțină: extract de sunătoare, uleiuri esențiale, alcool, ingrediente SLS/SLES.

CELE MAI BUNE SERURI FACIALE ANTI-ROȘEAȚĂ

Suntem aici pentru a oferi o mână de ajutor celor care nu au timp să meargă prin drogherii și să analizeze listele lungi de ingrediente. Am revizuit patru din cele mai bune seruri faciale anti-roșeață a căror formulă, textură și efecte sunt concepute special pentru nevoile tenului sensibil, predispus la roșeață și iritații.

Descoperiți cele mai bune seruri faciale anti-roșeață!

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM (50 ml)

Un ser de neegalat printre produsele calmante de îngrijire a pielii, Nanoil Anti-Redness oferă 4 extracte din plante – castan sălbatic pentru întărirea pereților capilarelor, tei pentru calmarea iritațiilor și prevenirea inflamațiilor, Boerhavia Diffusa pentru combaterea acțiunii radicalilor liberi și chiparos pentru a oferi pielii apă și substanțe nutritive. Combinate, aceste substanțe naturale lasă pielea mai netedă, mai calmă și mai luminoasă. Datorită formulei unice și sigure, serul Nanoil este cel mai bun produs anti-roșeață care:

 • reduce roșeața și iritațiile
 • contractă și întărește pereții vaselor de sânge
 • protejează pielea și o face mai puțin reactivă
 • îmbunătățește textura pielii și o întinerește
 • relaxează pielea

Acest ser este conceput pentru tratamentele profesionale de piele de acasă pe care literalmente oricine le poate aplica – nu doar cele a căror ten este predispus la roșeață, dar și cele a căror ten sensibil, reactiv, ușor iritanil este afectat de rozacee. Deoarece este un cosmetic universal, capabil să ofere rezultatele promise, Nanoil Anti-Redness Face Serum câștigă primul loc în clasamentul serurilor faciale anti-roșeață.

Află mai multe: www.nanoil.ro

2. MESOBOOST CAPILLAR DAY SERUM (30 ml)

Mesoboost Capillar este un ser facial cu consistență de gel pentru capilare sparte, conceput pentru tenul sensibil și predispus la roșeață. Acest ser trebuie inclus în rutina de dimineață de îngrijire a pielii, aplicat ultimul pentru a menține și intensifica efectele oferite de celelalte produse de îngrijire. Efectele se datorează amestecului a câteva zeci de ingrediente precum acidul hialuronic, acidul lactobionic, extractul de castan sălbatic și ginkgo, uleiul de tărâțe de orez, ulei de măsline, hesperidină, extractul de zmeură, extractul de arnică, Hamamelis, ghimpe pădureț… Într-adevăr, lista de ingrente este destul de lungă, însă de aceea serul Mesoboost Capillar poate:

 • reduce roșeața
 • minimaliza aspectul venelor în formă de pânză de păianjen
 • calma iritațiilor și trata inflamațiile
 • îmbunătăți textura pielii

Pe de o parte, un număr atât de mare de extracte și substanțe nutritive pare a fi un aspect pozitiv al produsului, însă, dacă stăm să ne gândim, fiecare ingredient crește riscul de apariție a unei reacții adverse. În acest caz, este recomandată efectuarea unui text epicutanat înainte de introducerea serului în rutina de înfrumusețare.

3. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM (30 ml)

O altă propunere interesantă este Antiredness Calming Serum de la Exuviance, alcătuit din câteva extracte de plante și ingrediente concepute într-un laborator de înaltă tehnologie. Cel mai mare dezavantaj al acestui ser facial este prețul exorbitant. Totuși, extractul de castan sălbatic, extractul de salcie, lemn dulce și ceai alb arată destul de atractiv. Interesant este că acest ser anti-roșeață este, de asemenea, îmbogățit cu ingrediente precum bisabolol, peptide, acid lactobionic, extract de alge, zinc și chiar … cofeină! Credem că o compoziție atât de bogată poate fi prea mult pentru tenul sensibil. Totuși, cele ale căror ten tolerează bine Antiredness Calming Serum se pot aștepta la:

 • tratarea și prevenirea inflamațiilor
 • contractarea și repararea pereților vaselor de sânge
 • eliminarea zonelor decolorate și uniformizarea tonului pielii

De ce nu suntem convinse că acesta este cel mai bun ser pentru tenul predispus la roșeață? Din câteva motive. În primul rând, prețul ridicat. În al doilea rând, lista lungă de ingrediente. În al treilea rând, cantitatea mică a produsului care înseamnă că veți avea probabil nevoie să cumpărați serul din nou pentru a finaliza tratamentul.

4. AVEBIO BIO OIL SERUM ANTIRED ELIXIR (50 ml)

Vă prezentăm un alt ser facial atractiv, conceput pentru calmarea tenului sensibil și predispus la roșeață. Deoarece este pe bază de ulei, serul este ceva mai dens și mai uleios decât alternativele menționate mai sus. Incluzând până la 6 uleiuri vegetale: ulei de fructul pasiunii, ulei de macadamia, ulei de măceșe, ulei de germeni de grâu, ulei de Cynosurus echinatus și ulei de trandafir de stâncă, Avebio Bio Oil Antired Elixir pare a fi un adevărat răsfăț pentru femeile care preferă îngrijirea naturală. Și mai interesant este că, în afara acestor extracte, serul nu conține niciun alt ingredient. Deși serul este 100% natural, aceasta nu înseamnă că este și eficient. Aplicat cu regularitate pentru o perioadă mai îndelungată de timp, acest ser facial anti-roșeață promite să:

 • calmeze iritațiile și să relaxeze pielea
 • sigileze apa în interiorul pielii
 • reducă inflamarea, eritemul, roșeața
 • prevină spargerea pereților capilarelor

Acest ser facial anti-roșeață este popular printre femeile care preferă îngrijirea naturală a pielii. În orice caz, formula pe bază de ulei îngrașă tenul gras, ceea ce nu este întotdeauna un efect dorit – iar acest aspect trebuie luat în considerare. 

Ce ser facial anti-roșeață veți alege?

Desigur, acestea nu sunt toate serurile faciale anti-roșeață de pe piață, însă credem că sunt cele mai interesante. Majoritatea sunt disponibile online cu opțiunea convenabilă de livrare la domiciliu, însă le puteți găsi și în drogheriile locale. Suntem curioase ce ser facial veți alege!

Următorul articol

TOP 5 Seruri faciale cu retinol conform recenziilor utilizatoarelor

Dum ian. 2 , 2022
Retinolul nu este folosit doar de femeile mature a căror piele este îmbătrânită. Acest ingredient cosmtic este o investiție într-o piele care își menține aspectul impecabil pentru mult timp. Dacă doriți să vă mențineți condiția perfectă a pielii, tratați-o cu cel mai bun ser facial pe bază de vitamina A! […]