Cum să-ți acoperi buzele cu Shine Lover de la Lancôme

Lipstick Shine Lover de la Lancôme poate fi cumpărată în cincisprezece scheme de culori. Practic, acestea sunt nuante de roz, roșu, portocaliu și maro. Producătorul a dat rujurilor următoarele denumiri: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in Paris, Plum d’audace. În ciuda colorării buzelor, rujul Shine Lover de la Lancome îndeplinește și alte funcții. Datorită ingredientelor selectate în mod corespunzător și consistenței de cremă , produsul este capabil să acopere complet buzele, oferindu-le culori intense, vii, hidratează, netezește si luminează ușor. În plus, deoarece cosmeticul oferă acoperire medie, femeile care doresc să aibă buzele intens și expresive, trebuie să se aplice două straturi de ruj Lancôme. Bățul în sine este tăiat la un unghi mic care să permită aplicarea rapidă și precisă a cosmeticului. În plus, produsul Lancôme este disponibil într-un mic băț clasic, alb cu mișcare pe partea inferioară. Desigur, trebuie să răsuciți partea mobilă ca să alunece rujul și să vă vopsiți buzele cu el.

Lancome Shine Lover

Cum să ne facem buzele mai mari optic?

În ciuda colorării buzelor cu Lover Shine de la Lancôme, puteți aplica alte trucuri care sporesc ușor dimensiunea buzelor si vor face ca acestea să arate mai pline. Tot ce ai nevoie este: un anticearcan de un ton sau doua mai strălucitor decât fondul de ten și tonul pielii, un bronzer sau alte produse cosmetice de culoare închisă, un creion de buze de aceeași nuanță ca și Shine Lover și opțional, un strugurel de buze transparent. Luați corectorul și marcați buza superioara. Pentru a fi mai precis, marcați așa-numitele Arcuri ale lui Cupidon. Puteți acoperi cu corectorul varful barbiei, de asemenea. Cu corectorul inchis sau bronzantul vopsiți un loc mic, sub buza inferioară și în mijlocul barbiei. În acest fel, vei crea iluzia de adâncime și, în consecință, buzele tale vor părea imediat că par mai mari. Acum, ia un lip liner și conturează-ți buzele, dar în exteriorul buzelor. Evident, pentru a nu exagera, lipiți cu atenție linia naturala a buzelor. În cele din urmă, puteți aplica strugurelul de buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Hidratarea pielii cu Dermedic Tolerans.

Dum nov. 20 , 2016
Fără îndoială, toți dintre noi ne gândim la importanâa în ceea ce privește hidratarea corpului. În cele din urmă, apa ne dă viață. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să ne hidratăm în mod corespunzător corpul. În general vorbind, hidratarea corpului poate fi oferită prin două moduri: de […]