Cum vă puteți proteja părul în timpul stilizării termice? Topul produselor de protecție termică AICI

Să fim sincere – protecția termică este absolut necesară atunci când folosiți zilnic uscătorul și placa de păr. Doar atunci când sunt folosite cu regularitate, produsele de protecție termică vă pot proteja șuvițele frumoase împotriva efectului distructiv al temperaturilor ridicate. Dar cum să găsim produsul potrivit? Cum veți ști dacă produsul de protecție la care vă uitați este suficient de eficient pentru părul vostru? Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă, v-am pregătit o scurtă prezentare a celor mai bune produse de protecție termică a părului. Într-un moment, toate aceste îndoieli vor fi înlăturate.

Merită reținut că stilizarea părului cu instrumente fierbinți, populare fără a-i asigura protecție adecvată duce la dezastru. Temperaturile ridicate provoacă deteriorare ireversibilă la nivelul fibrelor părului, modificându-le forma și structura. Vestea bună este că evitarea consecințelor negative ale stilizării termice este destul de simplă. Primul pas care trebuie făcut este izolarea părului împotriva căldurii cu ajutorul unui produs de protecție termică. Și mai indicat este ca produsul ales să conțină substanțe nutritive și unii agenți de hidratare pentru a vă oferi și mai multe beneficii pe lângă devierea căldurii de la firele de păr. O altă caracteristică pozitivă pe care să o căutăm la astfel de produse de îngrijire a părului este posibilitatea de a le aplica atât la nivelul părului uscat, cât și umed – această calitate este foarte utilă, mai ales când nu dispuneți de timp pentru a vă spăla părul înainte de fiecare proces de stilizare.

Care este cel mai bun produs de protecție termică pe care îl puteți aplica în păr? Consultați prezentarea de mai jos și alegeți cosmeticul care vă va menține părul sănătos și strălucitor în timpul îndreptării sau uscării cu foehnul.

CLASAMENT PRODUSE DE PROTECȚIE TERMICĂ A PĂRULUI

1. Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

Acest produs de protecție termică este conceput pentru a intensifica rezistența părului la temperaturi ridicate, dar și la alte surse de căldură precum soarele puternic. Aplicarea nu este deloc problematică – produsul trebuie aplicat la nivelul părul uscat sau uscat cu prosopul cu câteva minute înainte de utilizarea unui instrument de stilizare termică. Nanoil Heat Protectant Spray este potrivit pentru toate tipurile de păr, ceea ce înseamnă că îl puteți pulveriza la nivelul părului fin și delicat, greu și des, precum și la nivelul părului ondulat și predispus la electrizare. Această formulă ușoară, prezentată într-un recipient elegant, auriu și negru, oferă părului o serie de substanțe nutritive, prețioase, precum proteinele de mătase. Acestea promovează netezimea pentru a vă ajuta la coafarea fără efort a părului. De asemenea, oferă părului rezistență împotriva temperaturiloe de până la 440-grade/220-grade (Fahrenheit și, respectiv, Celsius), îmbunătățind aspectul părului în același timp, fără a reduce volumul coafurii. Nanoil Heat Protectant Spray este recomandat de stiliștii profesioniști de păr și de utilizatorii obișnuiți. Merită încercat, cu atât mai mult cu cât este un produs accesibil!

intră pe site-ul oficial – nanoil.ro

2. Moroccanoil Protect Spray

Puterea acestui spray se datorează provotaminei B5 și uleiului de argan. Conceput pentru a proteja părul împotriva deteriorării termice, Moroccanoil Protect Spray oferă cele mai bune rezultate la nivelul părului extrem de uscat și fragil. Aceasta deoarece se concentrează pe furnizarea substanțelor nutritive și hidratante, sigilându-le sub un strat transparent de protecție care, în plus, protejează părul împotriva vântului puternic și altor condiții atmosferice nefavorabile. În plus, Moroccanoil Protect Spray mărește elasticitatea părului, facilitând stilizarea și combătând electrizarea. Este recomandat pentru persoanele care preferă uleiurile de plante în rutina de înfrumusețare, totuși, cele cu păr greu și des ar trebui să aplice acest spray cu precauție – poate îngreuna părul un pic, lipsind coafura de volum. În ciuda prețului ridicat, acest produs merită încercat, mai ales atunci când condiția părului dumneavoastră este extrem de nefavorabilă. 

3. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray

Iată un alt spray de protecție termică lansat de o marcă populară. Formula sa ușoară protejează părul împotriva căldurii emise de toate instrumentele de stilizare precum uscătorul, ondulatorul sau placa de păr. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray învăluie șuvițele de păr într-un strat invizibil pentru a  preveni eficient despicarea, ruperea și deteriorarea. Ingredientele active incluse în acest produs sunt unice: proteine de quinoa, proteine de lapte și filtre UV. Primele au rolul de a proteja părul împotriva efectului advers al poluării urbane. În plus, acestea mențin culoarea și intensifică strălucirea. Proteinele de lapte au rolul de a oferi părului finețe și hidratare. Acestea, de asemenea, repară fisurile care apar în structura exterioară a firului de păr. Lifestyling Thermo-Protector Spray este ușor de aplicat și nu reduce volumul părului. Însă, este destul de costisitor. 

4. Davines Melu Hair Shield

Un produs de protecție termică bogat în substanțe nutritive, alcătuit din extract de rozmarin și extract de linte Villalba. Este recomandat în special pentru părul lung și deteriorat deoarece formula sa ușoară protejează eficient părul împotriva: căldurii, poluării urbane, toxinelor și deteriorării mecanice. Davines Melu Hair Shield inversează deteriorarea și combate deshidratarea, furnizând apă la nivelul părului. Aceast efect este cel mai vizibil la nivelul părului procesat excesiv în urma diferitelor tratamente, precum oxigenarea și vopsirea, efectuate în saloane. Această formulă neobișnuită este unul dintre motivele principale pentru popularitatea produsului în toată lumea. Prețul unui recipient nu este scăzut, dar pe de altă parte, nu se va consuma rapid.

5. EVO Icon Welder Heat Protection Mist

Acest spray de protecție termică original din Australia pare a fi unul dintre produsele de îngrijire a părului cel mai bine vândute. Unul dintre motivele pentru aceasta este politica mărcii privind planeta noastră și persoanele care trăiesc aici – EVO dorește să fie percepută ca o marcă ecologică. Acest spay de protecție termică este potrivit pentru toate tipurile de păr și le protejează împotriva razelor UV și temperaturilor ridicate, emise de toate instrumentele de stilizare termică. De asemenea, acest produs facilitează stilizarea și oferă o fixare îndelungată, ajutându-vă să vă bucurați de o coafură cu aspect perfect pe tot parcursul zilei. EVO Icon Welder Heat Protection Mist lasă părul catifelat și strălucitor, dar și rezistent la electrizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cele mai bune seruri anti-roșeață. Pe care îl veți alege?

Dum oct. 10 , 2021
Tenul predispus la roșeață necesită și merită un tratament special. Pentru a-l calma, folosiți doar produse delicate de îngrijire (inclusiv produsele de curățare) care vizează anumite probleme de piele. Evident, alegerea unui ser facial anti-roșeață ar fi cea mai bună opțiune, însă… pe care să-l alegem când există atât de […]