Descoperiți cele mai bune creioane retractabile de sprâncene [TOP 5 CEL MAI BINE COTATE]

Sprâncenele impecabile nu ies niciodată din stil și cel mai bun mod de a le scoarte în evidență este să folosiți un creion de sprâncene. Cum să alegeți cel mai bun creion de sprâncene? Am alcătuit o listă cu 5 dintre cel mai bine vândute creioane de sprâncene și cel mai bine cotate de utilizatoarele de Internet. Explorați clasamentul nostru și alegeți-o pe cea mai bună pentru dumneavoastră!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

creion de sprâncene nanobrow

Gramaj: 1 g

Nuanțe: 1 blond, 2 maro deschis, 3 maro închis, 4 espresso

Recenzie:

Acest creion de sprâncene ultra-subțire creează linii incredibil de naturale, similare firelor de păr care rezistă toată ziua fără nicio retușare! Câteva mișcări precise din creionul Nanobrow vă poate transforma sprâncenele lipsite de formă și abia vizibile în sprâncene pline și definite. Pigmentația puternică vă permite să construiți acoperire. Vârful ultra-subțire trasează linii realiste pentru a oferi sprâncenelor dumneavoastă un aspect nou, voluminos. Este foarte simplu de aplicat deoarece asigură machiajul prin doar câteva mișcări. Nuanțele naturale se adaptează culorii naturale ale sprâncenelor dumneavoastră. Vă lasă arcurile mai voluminoase și mai definite. Nanobrow Eyebrow Pencil este un produs profesional de machiaj care vă poate transforma în cel mai bun stilist de sprâncene. Uitați de pătare și estompare.

➞ Pigmentație intensă
➞ Rezistent la apă
➞ Vârf retractabil
➞ Periuță încorporată
➞ Vârf subțire
➞ Formulă catifelată
➞ Dimensiune mare

Recenzii online:

”Acest creion de sprâncene are o formulă mai delicată decât Benefit, ABH ori Nyx și de aceea îl ador. Acționează rapid, menținându-și precizia de top. Alunecă fără probleme și nuanța se potrivește perfect!”

”Am încercat numeroase creioane de sprâncene, dar revin întotdeauna la Nanobrow. Creează linii frumoase și nu este foarte moale. Machiajul îmi oferă siguranța că nu trebuie să-mi fac griji cu privire la aspectul sprâncenelor mele pe tot parcursul zilei.”

”În sfârșit, am găsit creionul de sprâncene care mi se potrivește perfect!”

”Am fost extrem de entuziasmată să testez acest produs nou de la Nanobrow! În sfârșit, un creion de sprâncene ieftin, retractabil, de cea mai bună calitate!”


2. Benefit Precisely My Brow Pencil

Gramaj: 0.08 g

Nuanțe: 1 blond deschis rece, 2 blond auriu cald, 2.5 blond neutriu, 2.75 castaniu cald, 3 șaten deschis cald, 3.5 șaten mediu neutru, 3.75 șaten mediu cald, 4 șaten 

Descriere:

Prezintă un vârf înșurubabil pe care nu trebuie să-l ascuțiți. Este disponibil în 12 nuanțe, de la blond la negru, inclusiv gri. Folosiți vârful super subțire pentru a trasa linii similare firelor de păr și obțineți sprâncene perfect umplute cu aspect natural. Culoarea acoperă chiar și cele mai scurte fire de păr de la rădăcini la vârfuri. Acest creion de sprâncene vă permite să creați arcuri groase și frumoase. Puteți alege versiunea standard sau mini pentru a o avea întotdeauna la îndemână. Formula vegană.

➞ Versiune mini disponibilă (0.04 g)
➞ Rezistă 12 ore
➞ Rezistent la apă
➞ Vârf retractabil
➞ Periuță încorporată
➞ Formulă vegană
➞ Vârf subțire

Recenzii online:

”Obișnuiam să folosesc creionul de sprâncene Anastasia Beverly Hills Brow Wiz și l-am înlocuit cu acesta, deoarece coloarea mi se potrivește mai bine. De asemenea, am observat că este mai rezistent.”

”După părerea mea, acest nu este cel mai plăcut creion de sprâncene de aplicat. Aplicarea este foarte problematică.”

”Toate creioanele de sprâncene pentru blonde au nuanțe prea închise sau prea calde, dar în sfârșit am găsit nuanța potrivită pentru mine – Cool Light Blonde. Mulțumesc, Benefit!”

3. NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Gramaj: 0.09 g

Nuanțe: 1 taupe, 2 blond, 3 castaniu, 4 ciocolatiu, 5 șaten cenușiu

Descriere:

Acest creion de sprâncene incredibil de simplu de folosit vă scoate în evidență frumusețea naturală a sprâncenelor și creează aspecte unice în doar câteva momente. Definește chiar și cele mai scurte fire de păr, iar formula delicată se aplică ușor. Se potrivește perfect culorii naturale a sprâncenelor. Vă permite să umpleți convenabil golurile și să vă definiți forma perfectă de sprâncene. Formulă vegană.

➞ Duritate medie
➞ Periuță încorporată
➞ Vârf subțire
➞ Vârf retractabil
➞ Formulă vegană
➞ Rezistă câteva ore

Recenzii online:

”Creionul de sprâncene NYX vă ajută să oferiți forma și culoarea potrivită sprâncenelor voastre. Aplicarea este super facilă. Nu se întinde.”

”Creionul este moale și bine pigmentat. Îl recomand în special blondelor deoarece este disponibil într-o nuanță deschisă, naturală.”

”Este cam constisitor luând în considerare gramajul produsului.”

4. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Gramaj: 0.09 g

Nuanțe: 1 blond, 2 strawburn, 3 taupe, 4 castaniu, 5 șaten delicat, 6 șaten medium, 7 ciocolatiu, 8 șaten cenușiu, 9 caramel, 10 abanos, 11 șaten închis, 12 grafit

Descriere:

Acest creion de sprâncene asigură un machiaj care rezistă toată ziua. Dispune de un vârf subțire, retractabil și o periuță încorporată pentru estomparea produsului. Este ușor de folosit și rezultatele vă îndeplinesc nevoile. Camuflează eficient orice zone rare de păr. Disponibil în 12 nuanțe naturale – inclusiv roșu sau grafit. Formulă vegană.

➞ Periuță încorporată
➞ Retractabil
➞ Vegan
➞ Formulă pe bază de ceară
➞ Vârf subțire
➞ Disponibil în 12 nuanțe

Recenzii online:

”Am fost sceptică cu privire la acest creion de sprâncene deoarece atât de multe produse m-au dezamăgit de-a lungul anilor, dar ador ABH. Am mult mai multă încredere în mine acum deoarece sprâncenele mele arată pline în mod natural.”

”Pentru mine, este prea cerat și se întinde pe parcursul zilei.”

”Căutam un produs de sprâncene care nu a fost testat pe animale. Cred că acest creion de sprâncene, lansat de ABH, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru vegani.”

5. Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil

Gramaj: 0.9 g

Nuanțe: 01 blond, 02 șaten delicat, 03 șaten cald, 04 șaten mediu, 05 șaten închis, 06 șaten negru, 07 negru.

Descriere:

Creionul de sprâncene Maybelline vă ajută să vă controlați sprâncenele rebele și rare. Impresionează prin efectele sale durabile, vârful subțire și aplicarea facilă. Este extrem de rezistent și eficient – acesta este, cu sigiuranță, un creion bun de sprâncene. Este echipat cu o periuță moale pentru perierea și stilizarea firelor de păr din zona sprâncenelor care acționează minunat și pentru estomparea produsului. Culoarea se menține toată ziua la nivelul sprâncenelor. Formulă vegană. 

➞ Disponibil în 8 nunațe
➞ Vârf de 1.5 mm 
➞ Formulă vegană
➞ Periuță încorporată
➞ Vârf subțire
➞ Vârf retractabil

Recenzii online:

”Nu cred că este rezistent la apă, dar este, în orice caz, o achiziție bună. Un produs esențial pentru oricine dorește să-și umple sprâncenele.”

”Creionul de sprâncene The Maybelline își îndeplinește rolul mai rapid decât alte creioane de sprâncene deoarece prezintă un vârf mai gros, ceea ce ce poate fi, totuși, un mare dezavantaj pentru unele persoane.”

”Am testat creioane de sprâncene mult mai bune, dar acesta este foarte durabil și delicat pentru acest preț mic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Clasament al celor mai bune 6 gene false pentru aplicarea acasă

mar iul. 5 , 2022
Extensii de gene DIY? În zilele noastre este posibil! Multe branduri de frumusețe și-au lansat propriile gene de tip cluster prefabricate, astfel încât femeile să și le poată aplica singure acasă. Desigur, fiecare brand de beauty garantează că produsul său este cel mai bun. Cu toate acestea, care este adevărul? […]