Fă-ți o plăcere prin aplicarea unui make-up ca în filme. Pudra strălucitoare Glamour Glow de la Kryolan

Cosmeticul Kryolan pe scurt

Brand-ul Kryolan este faimos pentru producerea de cosmetice și accesorii de make-up destinate pentru caracterizare, îngrijire și colorare. Aceste produse sunt utilizate în garderobele de la teatru, la filme, dar și în culisele unei prezentări de modă. În plus, Kryolan este popular și în rândul iubitorilor de make-up profesionist, stilișilor, artiștilor și printre cei care se machiază zilnic nu numai pentru servici ci și pentru petreceri.

Kryolan GlamGlow

Ce este nou de la Kryolan?

Nu este un secret faptul că Kryolan își crește oferta mereu, având grijă de calitatea dar și de diversitatea produselor lor în același timp. De această dată, Kryolan oferă artiștilor în make-ul și persoanelor ce apreciază machiajul o pudră strălucitoare – Glamour Glow.

Kryolan GlamGlow (1)Acest cosmetic a fost presat și pus într-o cutie mică, de metal. Înăuntru, putem găsi o oglindă și un pachet cu un aplicator inclus. Când vine vorba de pachet în sine, este localizat sub pudră și este caracterizate de câteva găuri ce oferă circularea aerului. Setul este pus într-o cutie de carton argintie cu ilustrația logo-ului brand-ului – semnul destinației produsului. În plus, greutatea Glamour Glow este de 10 grame. La fel de important sunt caracteristicile cosmeticului în sine. În primul rând, pudra strălucitoare Kryolan este ușor de aplicat, nu formează pete sau mânjituri. Pare destul de evident deoarece tenul unei actrițe trebuieă să rămână perfect. În al doilea rând, cosmeticul oferă un efect de ușoară strălucire, dându-i pielii aspectul sănătos și radiant. În al treilea rând, Glamour Glow poate fi folosit ca agent de modelare a feței prin aplicarea sa la părțile corespunzătoare ale feței. În al patrulea rând , cosmeticul funcționează ca un produs de machiaj al ochiului. Dacă este aplicat sub sprâncene, în colțurile interioare al ochilor și în dreptul acestora, atunci ochii vor părea mai mari și deschiși.

Pudra Glamour Glow de la Kryolan este disponibilă în următoarele cinci nuanțe Plush Peach, Natural Tan, Salsa, Blush Mauve și Pale Tan. Cea din urmă este caracterizată prin proprietăți de strălucire, pe când celelalte sunt highlight-uri clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Delicateți pentru piele. Cosmetice de curățare a tenului de la Rouge Bunny Rouge

mie apr. 20 , 2016
Categoric,tratamentele de curățare a feței și pielii corpului, ar trebui să fie permanent îngrijirte de zi cu zi. Într-adevăr, pielea purificată este semn de sanatate, frumusete si tinerețe. Dacă vă asociați curățarea pielii cu un fel de responsabilitate neplăcută, este timpul să cunoașteți noile cosmetice de demachiere de la Rouge […]