Fondul de ten hidratant și solid Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 de la La Prairie

Fondul de tenSkin Caviar Concealer SPF 15 de la La Prairie ofera un finisaj al machiajului mat si aspect natural feței. Acesta nici creează efectul de masca ca nici îmbunătățește ridurile sau face bucăți uscate, exfoliate de celule ale pielii mai vizibil. Ce este mai mult, La Prairie cosmetice este în măsură să camufleze toate imperfectiunile pielii posibile, cum ar fi, mărcile pigmentare, cercurile intunecate de sub ochi și capilare sparte, pentru a numi doar câteva. Ce este mai mult, cosmetice conține siliciu, datorită căruia, nivelul producției de sebum scade în mod semnificativ și dă fata pielea chiar culoarea. Pe de altă parte, însă, siliconi împiedica aplicarea fundație. Deoarece este destul de consistenta gros, timpul se completează până cerere o are pentru a lucra la baza un pic pentru a face din ea un fel de bucată elastic.

LaPrairie

Destul de interesant pare compoziția fondului de ten Skin Caviar Foundation Concealer SPF 15 de la La Prairie. Temelia cuprinde revitalizarea complexă care scade oboseala feței pielii. Ce este mai mult, acest complex este de asemenea responsabil pentru creșterea producției de colagen și creșterea fermitatea pielii. Când vine vorba de al doilea ingredient, caviar, face pielea mai elastica ten, hrănitoare și hidratare, în același timp.

Înainte de utilizare, se sugerează să agitați vasul umplut cu fondul de ten corect. Apoi, fondul de ten Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 de la La Prairie trebuie aplicat până când efectul dorit de acoperire este atins. Pentru a face acest lucru, trebuie sa netezești conștiincios cosmeticul pe piele. Dacă doriți să utilizați produsul La Prairie ca anticearcan, aplică-l cu utilizarea periei atașată.

LaPrairie SPF 15 FoundationFondul de ten de la brand-ul cosmetic La Prairie este închis într-un borcănel extrem de inovator. La baza sa o perie mica este atașată, care, în mod evident, serveste ca aplicator. Unele femei ar putea găsi în greu să-l țineți ferm în mână, deoarece este destul de scurt și incomod pentru a apuca. Borcanul este închis cu zăvorul. Capacitatea cosmeticului este de 30 ml. Borcanul este transparent iar baza și un capac, cu o oglindă, sunt de culoare argintie. În plus, fondul de ten Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 de la La Prairie este disponibil în 10 nuanțe diferite de a alege, precum bej cu pigmenți aurii și de miere, fildeș, cafea și nud cu elemente roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cum să-ți acoperi buzele cu Shine Lover de la Lancôme

joi nov. 10 , 2016
Lipstick Shine Lover de la Lancôme poate fi cumpărată în cincisprezece scheme de culori. Practic, acestea sunt nuante de roz, roșu, portocaliu și maro. Producătorul a dat rujurilor următoarele denumiri: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, […]