Hidratarea pielii cu Dermedic Tolerans.

Fără îndoială, toți dintre noi ne gândim la importanâa în ceea ce privește hidratarea corpului. În cele din urmă, apa ne dă viață. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să ne hidratăm în mod corespunzător corpul. În general vorbind, hidratarea corpului poate fi oferită prin două moduri: de la interior și exterior. A bea apă aparține primei categorii, unde aplicarea cosmeticului precum Dermedic Tolerans vine în a doua categorie.

Dermedic Tolerans sunt destinate îngrijirii tipului de piele hipersensibilă. Acest tip de piele este caracterizată prin suprasensibilitatea la mulți factori precum, schimbările de vreme, stres, consumarea anumitor substanțe, aplicarea cosmeticelor nepotrivite și luarea de medicamente. În general, tipul de piele hipersensibilă este atribuită să producă supra activitate ceea ce poate duce la roșeață, uscăciune și formarea inflamțiilor.

tolerans4

Colecția Dermedic Tolerans conține șase produse, iar acestea sunt un gel de curățare a feței, o loțiune ușoară de curățare, o cremă hidratantă de zi, o cremă hrănitoare de noapte, o cremă anti-riduri, și o cremă pentru pleoape și pentru zona de sub ochi. În ciuda faptului că fiecare din produse are o sarcină diferită de îndeplinit, acestea sunt conectate cu o caracteristică. Dermedic Tolerans sunt hipoalergice și, ca o consecință, ele nu cauzează iritații. O informație destul de importantă este aceea că unele din cosmetice includ săpun în compoziție. În general vorbind, Dermedic Tolerans hidratează, ușurează, îmbunătățește soliditatea pielii și reduce iritațiile. Datorită consistenței luminoase, produsele sunt ușor de aplicat și pot fi absorbite rapid total. Compoziția colecției este îmbogățită cu vitamina E, pantenol, glicerină și ulei de migdale, pentru a numi câteva componente. 

Toate cele șase produse de la Dermedic Tolerans sunt produse în pachete ecologice. În plus, recipientele au fost concepute în așa fel încât să nu permită impurităților și bacteriei să intre. Din acest motiv, cosmeticele sunt echipate cu o pompă de dispensor cu un sistem de consum. Niciuna dintre sticle nu conține elemente metalice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Propria ta loțiune de plajă făcută acasă.

mie dec. 30 , 2020
Radiația solară nu este întotdeauna un pericol. Într-adevăr, când ne expunem la soare, vitamina D se produce, care în fond, este necesară pentru noi să ne protejăm organismul uman împotriva bolilor. Cu toate acestea, dacă petrecem prea mult timp fiind expuși la soare, putem suferi de arsuri pe piele după. […]