Încercați revoluționarele ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Highlighting Foam Strips

Încercați revoluționarele ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Folia de aluminiu rupe, deteriorează și foșnește în păr în timpul vopsirii? Gata! Highlighting Foam Colouring Strips de la ColorCuts fac tehnica de vopsire simplă și rapidă, fără riscul deteriorării părului.

Marca Maltese ColorCuts este unul dintre lideri pe piața produselor de coafură. Marca a creat accesorii și echipament de coafură în armonie cu mediul, folosind energie solară sau materiale reciclate. Noile Highlighting Foam Strips sunt 80% reciclate. Tehnologiile avansate ale mărcii în combinație cu experiența permit crearea unor accesorii specializate, apreciate de coloriștii din toată lumea. Aceasta este o revoluție în coafură!

Este timpul să încercați ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Benzile termice Highlighting Foam Strips care facilitează obținerea unor rezultate spectaculoase de vopsire sunt utile în orice salon de coafură. Benzile sunt perfecte pentru șuvițare, baleyage sau sombre. Sunt compatibile cu toate tehnicile și produsele de vopsire. Rezistente la rupere și încrețire, le puteți spăla manual sau la mașină și reutiliza. Nicio grijă! Calitatea acestora rămâne la fel.

Highlighting Foam Strips

Benzile ColorCuts vin în 4 culori diferite pentru a vă ajuta să distingeți diferitele culori ale vopselei de păr folosite pentru a evita greșeli precum folosirea unei culori greșite. Sunt subțiri, flexibile și durabile. Materialul moale se adaptează perfect formei mâinii atunci când aplicați produsele de vopsire. Benzile sunt gata de utilizare și pot fi îndoite și pliate fără probleme.

Materialul termoizolant asigură temperatura optimă și sigură pentru păr – nu încălzește excesiv sau arde părul. Acest aspect este important în special la decolorarea părului. Highlighting Foam Strips nu conțin adeziv, însă sunt puternic aderente în contact cu produsele de vopsire. Textura unică le permite să rămână fixe – fără a aluneca din păr în timpul aplicării vopselei. Obțineți confortul pe care nicio folie de aluminiu nu v-o poate oferi.

Highlighting Foam Strips – proprietăți:

  • Material flexibil, din spumă, ușor.
  • Rezistente la rupere și îndoire.
  • Control 100% asupra procesului de vopsire.
  • Temperatura optimă a părului.
  • Reutilizabile.
  • Pentru toate tehnicile de vopsire.
  • Material semitransparent și culori diferite.
  • Fără riscul deteriorării sau arderii părului.
  • Perfecte pentru șuvițe sau ombre.
  • 200 de benzi cu dimensiuni de 100 x 305 mm.

Instrucțiuni de utilizare: Separați o secțiune de păr de lățimea dorită și plasați banda dedesubt. Aplicați produsul de vopsire, apoi pliați banda în două și, dacă părul este foarte lung, acoperiți-l cu o altă bandă. Lăsați să treacă timpul indicat. În timpul tratamentului, banda poate fi desfăcută cu ușurință pentru a monitoriza procesul de vopsire și efectua retușări. La final, îndepărtați benzile din păr și spălați-le pentru a le reutiliza.

Rezultat: O vopsire întotdeauna sigură, confortabilă și satisfăcătoare pentru păr cu ColorCuts Highlighting Foam Strips. Website-ul produsului: www.colorcuts.mt.


 

Următorul articol

Nanobrow Shape Mascara - 7 motive pentru a-l adora

joi ian. 27 , 2022
Nanobrow Shape Mascara – 7 motive pentru a-l adora De ce femeile din toată lumea adoră Nanobrow Shape Mascara? A spune că este excepțional nu este suficient. Totul despre acest rimel de sprâncene este perfect. Nanobrow Shape Mascara este perfecționat până la cel mai mic detaliu pentru a face machiajul […]
nanobrow shape mascara