Machiajul atingere la soare cu Fondul de ten UV Protective Liquid Foundation de la Shiseido

Fondul de ten UV Protective Liquid Foundation de la Shiseido

Fondul de ten de la Shiseido este destinat pentru tenul mixt, normal și uscat. În fond, funcționează mână în mână cu combinațiile tipurilor de ten menționate mai sus. Fondul de ten UV Protective Liquid Foundation face finisajul machiajului mat și oferă tenului nostru acoperirea medie a imperfecțiunilor. În plus, cosmeticul are un filtru destul de mare de UV SPF 30. Chiar dacă acest cosmetic este caracterizat prin consistență lichidă, nu este greu de aplicat. În același timp, fondul de ten de la Shiseido durează mult când este aplicat și este rezistent la transpirație, sebum, dar și la apă. În plus, formula de lichid protejează fața de efectele dezastruoase cauzate de radiațiile solare, uscarea și toate deteriorările externe în general. În plus, aplicarea fondului de ten UV Protective Liquid Foundation este ca o joacă de copii fiindcă poate fi făcută cu degetele cuiva, o pensulă netedă de machiaj sau cu un burete de machiaj atașat fondului de ten Shiseido. Referitor la gama de culori a cosmeticului, este disponibil în trei variante: mediu bej, mediu de fildeș și fildeș închis. Un singur pachet conține 30 ml de fond de ten UV Protective Liquid Foundation. Fondul de ten este pus într-o cutie de carton mică. Surprinzător, când deschideți cutia, puteți găsi o altă cutie mai mică, dar de această dată conținând buretele menționat mai sus. În culoarea dimensiunii pachetului, fondul de ten UV Protective Liquid Foundation este destul de mic, apoi se potrivește tuturor tipurilor de genți de machiaj sau poșete. Cum se aplică fondul de ten de la Shiseido? Întâi și întâi de toate, este esențial să curățați și hidratați tenul înainte de toate. Cosmeticul poate fi pus pe pielea pre-udă sau uscată. Aplicarea în sine trebuie să înceapă în părțile din mijloc ale feței cuiva.

Shiseido UV Protective

Sumar

Care sunt avantajele și dezavantaje ale fondului de ten UV Protective Liquid Foundation de la Shiseido? Cu siguranță, produsul este extrem de ușor și aproape imposibil de simțit atunci când îl purtați. În alte cuvinte, nu face tenul să se simtă încărcat. În plus, este ușor de aplicat, nu dispare de-a lungul zilei și este destul de bun la acoperirea imperfecțiunilor tenului. În egală măsură important, fondul de ten poate masca imperfecțiunile minore, vânătăile și capilarele sparte. Din aceeași dovadă, cosmeticul se potrivește tonului pielii perfect, nu crează efectul acela de mască, mânjituri sau pete. Pe de altă parte, cineva poate vedea recipientul ca fiind inpractic fiindcă tinde să se murdărească tot timpul. Fondul de ten nu se oprește din plutirea din recipient, și ca o consecință, devine consumat. Similar, buretele de machiaj atașat absoarbe prea mult din produs, iar acesta este motivul pentru care nu este cel mai bun aplicator posibil. În fond, se sugerează să vă folosiți degetele sau pensula de machiaj în schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Gel antibacterian Tea Tree Night Lotion de la The Body Shop. Cum funcționează uleiul de Arbore de Ceai?

Dum aug. 14 , 2016
Cum arată bacteria pe fața noastră? Dacă se întâmplă ca tenul nostru să fie lăsat necurățat, diferitele tipuri de bacterii încep să se înmulțească pe suprafața tenului nostru. Cum au venit? În interiorul porilor pielii, precum și pe suprafața pielii, o mulțime de impurități, cum ar fi, praful, murdăria, sebumul […]