O metodă ușoară de a obține gene frumoase – Balsamul pentru gene Nanolash

Ce trebuie să faci ca să obții niște gene lungi și frumoase? Vestea bună este că aproape nimic. Cât efort îți trebuie pentru a avea grijă de genele tale? Ai nevoie, dar nu prea de multă. Cum este posibil așa ceva? Vezi cum genele tale se deteriorează, ce nu este deloc necesar să folosești și ce te poate ajuta în a avea genele lungi, groase și sănătoase.

Îngrijirea comună a genelor
În general, femeile iau cea mai ușoară și convenabilă metodă de îngrijire a genelor. Acestea sunt niște practici domestice, ușoare și destul de ieftine. Despre ce vorbim? Vorbim despre Vaselină – exact cea pe care o punem pe buzele noastre. Vaselina hidratează și oferă rezultate sclipitoare, dar, în fond, nu se obține nimic. Evident, are o consistență densă și uleioasă, iar acesta este motivul pentru care combină genele. În plus, poate lăsa semne albe pe pleoape. Din acest motiv, aplicarea Vaselinei este extrem de costisitoare și aplicarea cu pensula a vaselinei este extrem de plictisitoare.

nanolash66Uleiul de castor este încă un alt produs folosit în îngrijirea genelor. Are rezultate similare ca și vaselina, dar, în plus, întărește genele. Totuși, nu numai că poate cauza căderea genelor ci și iritații și usturimea ochilor sau zonei pielii din jurul lor. Tipurile alternative de ulei sunt: uleiul de cocos, uleiul de argan, dar și uleiul de măsline care are caracteristici similare. În fond, aceste uleiurile trebuie să fie de mare calitate pentru a funcționa eficient și pentru a nu fi alergice.
În magazinele cosmetice și farmacii, sunt disponibile pastile de vitamine al căror scop este de a contribui la sporirea condiției genelor. De amintit, începând cu acest tratament de înfrumusețare pentru câteva luni poate duce la disfuncții ale ficatului și stomacului.

Ce nu ar trebui să le faci genelor?
Când ochii noștri ne dor sau ne simțim somnoroase, avem tendința de a ne freca la ochi. Frecarea violentă poate duce la slăbirea genelor sau chiar la căderea lor. În mod cert, iritațiile și ochii roși se înțelege de la sine.

Rezultate nedorite destul de similare pot fi produce de machiajul de zi cu zi. Vorbim de alegerea neprofesionistă a cosmeticelor și aplicarea lor pe față în cantități masive. Ca și cu un fond de ten, blocăm porii și nu lăsăm pielea să respire și punem pe genele noastre un rimel de slabă calitate. Se întâmplă de asemenea să nu facem demachierea atunci când dormim sau în unele cazuri, o facem într-un mod incomplet.

Serile suntem atât de obosite încât nu suntem capabile să facem demachierea complexă a ochilor noștri. Se întâmplă de asemenea să nu știm cum să ne cărăm demachiantul potrivit. Din nou și din nou, ne frecăm ochii cu pernițe de bumbac, cauzându-se iritații, înroșirea ochilor și chiar și căderea genelor. Este suficient doar să apăsăm pernița de bumbac îmbibată cu loțiune în ochii noștri și să așteptăm până când rimelul și fardul de ochi se dizolvă. Se întâmplă să folosim cosmetice care nu se potrivesc absolut deloc cu tipul nostru de piele. Ca o consecință, punem produse care sunt prea uscate sau prea grase pentru pielea noastră.
Încrețitoarele de gene și genele false nu sunt cele mai bune soluții ale procesului de înfrumusețare. Încrețitorul de gene nu numai că face genele mai slabe, dar contribuie și la ruperea lor și la curbarea într-un mod ciudat. Procesul de atașare al genelor false este destul de rapid când vine vorba de efecte, chiar dacă este destul de scump și un mod costisitor al extensiei de gene. Un cosmetician necalificat poate să-ți ruineze ochii și genele.

În plus, tunderea genelor pentru a le face să crească mai groase și mai lungi nu este o idee înțeleaptă. În ciuda faptului că genele noastre sunt una din acele tipuri de păr ce acoperă corpul nostru, proprietățile lor sunt complet diferite față de părul de pe cap. Scopul genelor este de a ne proteja contra poluării și lucrul ca antene – avertizează contra lucrurilor ce se apropie în direcția ochilor noștri.

Balssamul pentru gene Nanolash
De ce balsamurile pentru gene sunt mult mai bune din îngrijirea obișnuită a genelor? Au o consistență luminoasă și sunt absorbite imediat. Nu redau independența pleoapelor și nu cauzează iritații. În plus, balsamurile pentru gene, înafară de hidratare, mai și întăresc, îngroașă, regenerează și fac genele să strălucească. Dar totuși care este motivul pentru care balsamurile pentru gene sunt mai bune decât alte metode de tratament de înfrumusețare a genelor? Balsamurile pentru gene întăresc genele noastre(mai ales la rădăcini) în așa extindere încât ele nu mai cad și nu se mai deteriorează chiar și când sunt frecate forțat.

Multe femei renunță la utilizarea rimelului după ce au luat parte la un tratament de înfrumusețare cu balsamul pentru gene. De ce? Unul dintre efectele dorite ale acestui tip de tratament este închiderea permanentă la culoare a genelor. Culoarea genelor se schimbă în mod gradat în negru. Ca o consecință, nu mai trebuie să aplice rimelul, la necaz, genele sunt aranjate cu un gel transparent. În plus, balsamurile pentru gene nu necesită a fi șterse, deci nu trebuie să facem niciun proces de demachiere.

nanolashriseMai mult decât atât, balsamurile pentru gene pot curba genele noastre în așa extindere încât nici nu mai avem nevoie de utilizarea încrețitorului pentru gene. Balsamurile îngroașă și dublează volumul genelor, lăsându-le efectul acela natural în același timp. Când tratamentul este gata, nu trebuie să atașați gene false sau să vă îngrijorați de iritațiile care ar putea fi cauze de lipici. Unul dintre balsamurile pentru gene care funcționează pe acest principiu este Nanolash. Compoziția naturală oferă efecte rapide și de lungă durată într-o scurtă perioadă de timp. Ingredientele pe bază de plante vă previn de iritații și alergii. Cine ar putea folosi Nanolash? Balsamul este recomandat oamenilor care dețin gene scurte, subțiri sau luminoase. Dacă Nanolash este aplicat regulat, el va lungi și îngroșa genele. În plus, Nanolash hidratează, regenerează și reconstruiește genele.

Aplicarea ar trebui făcută în fiecare seară pe pielea curățată și uscată a pleoapelor. Cu pensula, desenați o linie pe pleoapa superioară și inferioară. Primele rezultate sunt vizibile după două sau trei săptămâni de tratament. Efectele finale sunt observabile după două sau trei luni.

15 Comentarii “O metodă ușoară de a obține gene frumoase – Balsamul pentru gene Nanolash”

 1. Eva

  tratamentul meu cu ulei de ricin s-a sfârşit printr-o vizită la oftalmolog. Nu îl recomand!

  Răspunde
 2. Paula

  nu am mai auzit că vaselina poate fi folosită pe gene 0_o

  Răspunde
 3. Diana

  Am auzit că un balsam de protecţie a buzelor de la farmacie este bun pentru gene şi sprâncene şi probabil că este la fel ca vaselina

  Răspunde
 4. Iuliana

  şi nu m-am gândit la uleiul de cocos. Adică, îl aplic pe corp, nu a acţionat bine pe părul meu, dar nu am realizat că poate fi aplicat şi pe gene

  Răspunde
 5. Catrinel

  Verişoara mea foloseşte acest ser şi genele ei sunt incredibil de lungi. Îl voi cumpăra de cum fac rost de nişte bani 🙂

  Răspunde
 6. Loredana

  În afară de faptul că stimulează creşterea genelor, le şi hrăneşte. Îmi cădeau o mulţime de gene la demachiaj chiar şi când eram extrem de delicată, dar acum sunt mult mai rezistente

  Răspunde
 7. nu_spun

  poate cădeau din cauza rimelului? chiar şi în acest articol poţi citi că produsele cosmetice de proastă calitate pot fi periculoase

  Răspunde
  • Angi

   A dormi fără a te demachia este cel mai dăunător, nu există nimic mai rău decât a merge la culcare cu machiajul pe faţă! trebuie să ne demachiem şi să ne spălăm bine pe faţă!

   Răspunde
 8. Corina

  este a doua săptămână de când folosesc acest ser şi sunt un pic îngrijorată pentru că îmi cad genele şi nu ştiu ce să fac. Ar trebui să opresc tratamentul sau să mai aştept un pic?

  Răspunde
 9. Lili

  Nicio grijă! se întâmplă câteodată la îndeput. Şi eu am păţit la fel, genele mele au căzut pentru un timp şi apoi au început să crească nebuneşte XD aparent, trebuie să cadă la un moment dat pentru a face loc unor noi gene mai puternice şi mai lungi XD

  Răspunde
 10. micul-elf

  Nu înţeleg de ce oamenii plătesc atât de mult în loc de a cumpăra substanţe mai ieftine din orice farmacie, acţionează la fel de bine

  Răspunde
  • Alexandra

   Nu am testat fiecare ser ca tine, dar citesc întotdeauna compoziţia fiecărui produs cosmetic şi multe dintre acestea sunt foarte periculoase. Există o întreagă listă de substanţe inutile. Dacă nu te afectează, poţi folosi orice, dar aleg produse de calitate superioară pentru care sunt dispusă să plătesc mai mult. Multe salutări şi vă recomand să citiţi un pic mai mult despre acest subiect înainte de a scrie astfel de comentarii data viitoare.

   Răspunde
 11. Madalina

  Am auzit de nanolash din multe surse şi sunt foarte curioasă dacă, într-adevăr, acţionează confirm descrierilor

  Răspunde
 12. Cristinica

  L-am cumpărat şi este incredibil! şi foarte eficient! 🙂

  Răspunde
 13. Matilda

  Este un ser foarte bun! Produsul cosmetic este de top şi preţul este rezonabil şi, cel mai important, adecvat calităţii. Şi da, este foarte eficient, durează multe luni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Recenzie Produs: Uleiul Argan 100%, de la CeCe Argan

Dum iul. 24 , 2016
Uleiul de argan este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a pielii și a părului, utilizat în special în rutina de îngrijire a pielii din Africa de Nord. Compania CeCe Argan oferă un ulei de argan 100% pur și natural, direct din deșertul calcar al Marocului. Vă prezentăm […]