Poți să-ți faci lifting și laminare de gene acasă? Cu Nanolash Lash Lift Kit, se poate!

Liftingul și laminarea genelor - Nanolash Lash Lift Kit

Nu se poate nega faptul că genele oferă cel mai frumos decor ochilor noștri. Cu toate acestea, genele naturale nu impresionează, de obicei, prin lungimea și grosimea lor. De aceea, merită să acorzi atenție tratamentelor noninvazive care pot transforma starea lor într-un mod excepțional de natural. În prezent, liftingul și laminarea genelor bat recorduri de popularitate. Cu Nanolash Lash Lift Kit, îți poți lamina genele fără să pleci de acasă.

Liftingul și laminarea genelor – în ce constă acest tratament?

Liftingul și laminarea genelor este un tratament complet, noninvaziv, care până acum era oferit doar de saloanele de înfrumusețare profesionale. În timpul tratamentului, genele sunt tratate cu produse speciale care pătrund adânc în structura firului de păr. După lifting și laminare, genele nu doar că arată curbate, mai lungi și mai groase, ci sunt și profund hrănite.

În plus, se utilizează accesorii speciale, inclusiv benzi din silicon de diferite dimensiuni. Acestea sunt folosite pentru a conferi genelor curbura potrivită. Tratamentul în sine nu necesită foarte mult timp, deși efectuat într-un salon de înfrumusețare profesionist, poate fi destul de scump.

Din acest motiv, femeile care visează să obțină efecte ca la salon fără a ieși din casă pot opta pentru Nanolash Lash Lift Kit. Acest kit pentru liftingul și laminarea genelor acasă asigură rezultate spectaculoase.

Ce conține Nanolash Lash Lift Kit

Ce conține Nanolash Lash Lift Kit?

Kitul pentru liftingul genelor de la Nanolash este un produs complet care vine într-un ambalaj cu aspect plăcut. Acesta îți permite să efectuezi singură până la 10 laminări de gene fără prea multe bătăi de cap. Utilizatoarele nu au nevoie de experiență anterioară.

Setul conține 3 produse – 10 pliculețe a câte 0,5 mililitri. Acestea sunt etichetate cu numere consecutive, fapt ce asigură ordinea corectă de aplicare. În plus, kitul include și alte accesorii, cum ar fi Lift Lash Glue și benzi din silicon. Toate acestea sunt suficiente pentru a efectua laminarea genelor de una singură.

Poți fi sigură că efectul, în funcție de starea inițială a genelor tale, poate dura până la 8 săptămâni. Acest lucru înseamnă că nu mai ai nevoie de un ondulator de gene și, în unele cazuri, vei putea chiar să renunți la mascara.

Cum faci un lifting de gene de una singură acasă cu kitul Nanolash?

Ambalajul kitului este însoțit de instrucțiuni simple și clare privind modul de utilizare. Oricine decide să își lamineze și să își ridice genele cu kitul Nanolash trebuie să își pregătească genele în prealabil. Este necesară o demachiere completă, iar genele trebuie să fie uscate. În continuare, se folosesc plasturii pentru a separa genele inferioare de cele superioare și se folosește adezivul pentru a atașa benzile din silicon de mărimea dorită. Apoi:

  • se aplică produsele în ordinea corectă: Step 1, Step 2 și Step 3;
  • fiecare dintre ele trebuie aplicat la aproximativ 1 milimetru de linia genelor și lăsat să acționeze timp de 7-10 minute;
  • înainte de a aplica următorul produs, cel anterior trebuie îndepărtat cu un aplicator umed sau uscat.

După ce ai terminat procesul de lifting al genelor, este suficient să îndepărtezi benzile din silicon și să piepteni genele. După cum vezi, nu este nevoie de prea mult pentru a obține efecte la calitatea celor din salon, într-un mod natural și deloc soliticant.

Când ar trebui să efectuezi liftingul și laminarea genelor acasă?

Nu există un moment anume când se recomandă utilizarea kitului de lifting și laminare a genelor de la Nanolash. Funcționează de minune pentru orice persoană ale cărei gene sunt:

  • subțiri și lipsite de strălucire;
  • drepte și scurte;
  • nu în cea mai bună condiție – produsele de lifting de gene de la Nanolash sunt realizate cu ingrediente naturale care au proprietăți hrănitoare;
  • puțin predispuse la stilizare cu un ondulator de gene sau chiar cu mascara.

Cu Nanolash Lash Lift Kit, îți poți transforma complet privirea în câteva minute și poți economisi timp în rutina zilnică de machiaj. În plus, îți hrănești eficient genele și le redai strălucirea de odinioară. Merită să îl încerci și tu și să îți laminezi genele acasă. Efectele acestui tratament te vor surprinde plăcut și vor rezista mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Alegerea celor mai bune rimeluri. Ce rimeluri îți pot oferi gene frumoase și lungi ca la salon?

lun mart. 25 , 2024
Genele – fire de păr delicate, care însă oferă cea mai frumoasă ramă ochilor noștri. În același timp, fără o îngrijire adecvată, ele rămân aproape invizibile. Din acest motiv, multe femei din întreaga lume sunt în căutarea rimelului perfect. Acest clasament a fost creat pentru a risipi orice îndoieli și […]