Cele mai bune seruri de gene – CLASAMENT. Aflați ce recomandă experții pentru creșterea genelor!

Îngrijirea genelor începe de la foliculi, astfel încât aveți nevoie de un ser de gene bun pentru a obține gene mai groase, mai lungi și regenerate. Cum să îl găsiți pe cel mai bun? Iată aici un clasament al celor mai bune seruri de gene. Un ser eficient vă oferă gene ca la salon: extra lungi, voluminoase la maximum și super puternice! Includeți-l în rutina zilnică de îngrijire și înfrumusețare și răsfățați fiecare, chiar și cea mai mică geană.

CLASAMENTUL CELOR MAI BUNE SERURI DE GENE

  • Cum să stimulăm creșterea rapidă a genelor?
  • Care este cea mai bună metodă de creștere a genelor?
  • Ce seruri de gene recomandați?

Suntem pe cale să aflăm toate răspunsurile la cele mai frecvente întrebări găsite pe net, toate despre gene! Iată aici clasamentul nostru demn de încredere al celor mai bune seruri de gene.

Locul 1. NANOLASH Eyelash Serum

Clasamentul serurilor de gene începe cu cel mai bun ser disponibil. Primul loc este incontestabil ocupat de Nanolash Eyelash Serum. Acest ser popular de gene este recomandat cu entuziasm pentru efectele și acțiunea sa rapidă. Doar 4 săptămâni vă despart de gene lungi și dese, frumoase și sănătoase. Serul Nanolash le lasă mai puternice și mai frumoase, asigurându-se sunt răsfățate la maximum. Este un produs foarte eficient, rafinat în orice detaliu, sigur pentru ochi și prezintă o formulă excelentă și sigură. Extractul de floare de ochi îngrijește suplimentar atât genele, cât și zona ochilor. Nanolash este cel mai bun ser de gene cu cele mai infailibile rezultate pe care le veți obține în timp record.

Locul 2. LASHCODE Eyelash Serum

Un alt ser de gene foarte celebru și frecvent recomandat. Alegeți-l dacă apreciați îngrijirea genelor pe bază de plante. Serul Lashcode conține 3 extracte de soia, germeni de grâu și baicalein, susținute de un aminoacid natural (arginină) și un complex de peptide, care contribuie la creșterea și îndesirea genelor. Formula serului Lashcode este și mai impresionantă deoarece corespunde performanței serului. Lashcode Eyelash Serum este un mod minunat de a obține gene frumoase, lucioase și lungi în doar 4 săptămâni!

Locul 3. Serul de gene Revitalash

Acest ser de creștere a genelor este pe piață de mulți ani și și-a consolidat poziția din acest motiv. Este cel mai bun ser de gene? Pentru multe persoane, este unul dintre cele mai bune. Rezultatele pot fi obținute cu regularitate și perseverență, dar efectul de gene lungi va veni cu siguranță. Serul de gene Revitalash este disponibil în diferite mărimi, cel de 1 ml fiind mai degrabă o versiune de călătorie decât un tratament complet. Aveți nevoie de mult mai mult ser și de un tratament mai îndelungat pentru creșterea genelor. Costă o avere, acest aspect descalificându-l un pic. Complexul BioPeptin, responsabil pentru performanța minunată, stimulează foliculii și contribuie la creșterea genelor.

Locul 4. Serul de gene Xlash

Acesta este un ser de gene decent, care la un moment dat a fost destul de popular. Rezultalele pe care le oferă sunt satisfăcătoare, dar viteza cu care acționează serul depinde în mare parte de condiția genelor voastre. De aceea, atunci când folosiți acest ser, merită să aveți răbdare: efectele pot apărea după multe săptămâni, deci dacă ați ales acest ser de gene, nu vă descurajați: utilizați-l cu regularitate și sistematic și la un moment dat, veți observa că aspectul și condiția s-au îmbunătățit și culoarea genelor este mai închisă. Pantenolul și biotina au rolul de a consolida genele. De asemenea, au proprietăți de hrănire și protejează genele împotriva deteriorării.

Locul 5. Serul de gene FEG

Clasamentul celor mai bune seruri de gene nu ar fi complet fără la fel de celebrul ser FEG, care a fost pe piața de frumusețe de mulți ani. Acest ser de gene ieftin a dominat piața produselor de înfrumusețare datorită prețului său. Totuși, chiar oferă rezultate bune și acționează la fel de bine pentru creșterea genelor? În prezent, nu mai este un ser de gene la fel de des recomandat ca în trecut. În comprație cu alte seruri mai rafinate de creștere a genelor, nu se poate lăuda cu prea multă eficacitate. Cu siguranță, merită atenția noastră când vine vorba despre regenerarea chiar și a genelor foarte slăbite. Utilizat cu regularitate, firele de păr devin mai frumoase, mai puternice și adecvat hrănite. Durează doar câteva săptămâni pentru a observa efectele.

Ce deteriorează genele și cum să le îngrijim?

Genele noastre sunt afectate de numeroși factori care le pot hrăni, dar și deteriora. Cei benefici includ ingredientele de hrănite din produse și vitaminele din alimente. Din păcate, există mult mai mulți factori care pot deteriora genele. Aceștia includ:

  • produse neadecvate de machiaj și de îndepărtare a machiajului,
  • factori nocivi de mediu, de ex. smogul, înghețul, căldura,
  • tratamente de înfrumusețare efectuate necorespunzător (extensii de gene sau laminare)
  • nefolosirea serurilor de gene,
  • seruri de gene din surse nedemne de încredere.

Îngrijirea genelor – ce să folosim?

Genele sunt fire de păr, astfel încât ar trebui să le îngrijiți într-un mod similar. Vitaminele, mineralele și acizii grași merită folosiți. Furnizați-le cu regularitate hrană, dar rețineți că alimentația adecvată nu este suficientă pentru a vă îngriji pe deplin genele. De aceea, este indicat să le susțineți suplimentar sănătatea cu un produs potrivit precum un ser de gene eficient.

Acesta este un mod minunat nu numai de a regenera și consolida genele, dar și de a promova creșterea genelor. Doar genele îngrijite, hrănite și puternice au un aspect minunat și un ser bun de gene poate fi soluția multor probleme de gene. Clasamentul de mai sus al celor mai bune seruri de gene sperăm că v-a ajutat să-l alegeți pe cel mai bun.

Următorul articol

Cum vă puteți proteja părul în timpul stilizării termice? Topul produselor de protecție termică AICI

joi sept. 9 , 2021
Să fim sincere – protecția termică este absolut necesară atunci când folosiți zilnic uscătorul și placa de păr. Doar atunci când sunt folosite cu regularitate, produsele de protecție termică vă pot proteja șuvițele frumoase împotriva efectului distructiv al temperaturilor ridicate. Dar cum să găsim produsul potrivit? Cum veți ști dacă […]