Protecție de vară: MAC, bază de machiaj și filtre SPF 50 , Prep + Prime Face Protect

Vara este pe cale să înceapă! Este timpul să aveți grijă de ten și să te pregătești pentru urarea de bun venit a primelor raze de soare. Cum să facem acest lucru? Tot ce-ți este o bază de machiaj combinată cu un filtru de loțiune solară mare. Din fericire, cosmeticul pe care îl cauți este Prep + Prime Face Protect SPF 50 de la firma de cosmetice MAC.

Care este scopul în aplicarea a două produse cosmetice diferite pe fata noastra pe timp de vară? O cremă cu filtru UV și o bază de machiaj cu siguranță vor curge pe față după aplicare. Deci, în loc să punem pe față atâtea straturi de diferite produse cosmetice, este recomandabil, să se aplice doar un singur cosmetic din proprietățile duble. Prep + Prime Face Protect SPF 50 de la MAC nu numai că funcționează ca o bază de machiaj, dar, ne protejează fața și de radiațiile solare.

mac_prepand

Cel mai mare avantaj al Prep + Prime Face Protect SPF 50 de la MAC este acela că este destinat tuturor tipurilor de piele. În primul rând, cosmeticul matifică tenul, egalizează tonul ei și îl pregătește pentru următoarea aplicare a fondului de ten. În plus, produsul funcționează de asemenea ca o cremă solar, fiindcă are filtrul SPF 50. Evident, este un filtru destul de mare de UV și este suficient să protejeze fața de radiația solară. În plus, produsul cuprinde două filtre diferite: chimicalul și mineralul sub formă de oxid de zinc. Ce efecte benefice aduce filtrul UV? Cu siguranță, protejează pielea de riduri, petele solare și formarea arsurilor solare. Simultan, loțiunea de plajă aduce cantitatea potrivită de raze solare să penetreze pielea, pentru a-i aduce organismului vitamina D.

Când vine vorba de design, cosmeticul este închis într-o cutie neagră, sclipitoare. Baza de machiaj este închisă într-un recipient de plastic cu capacul la fund. Prep + Prime Face Protect SPF 50 stă pe capac, apoi, reziduurile cosmeticului pot curge ușor pe recipient, care la rândul lor, îndepărtează fără eforturi cosmeticul. În alte cuvinte, baza de machiaj nu se va consuma. În plus, pachetul este destul de elastic cât să fie tăiat în jumătate(de exemplu, cu foarfeca) pentru a avea câteva picături de cosmetic MAC. În ultimul rând, o sticlă de Prep + Prime Face Protect SPF 50 de la MAC conține 30 ml de produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Nanobrow - serul de înfrumuseţare a sprâncenelor pentru cei mai exigenţi clienţi!

mar oct. 1 , 2019
Sprâncene subţiri, cu aspect inestetic? Multe dintre noi ne confruntăm cu aceeaşi problemă, încercând în zadar să găsim tratamentul perfect. În mod surprinzător, aveţi nevoie doar de un produs pentru a obţine aspectul dorit. Acest produs este… Nanobrow! Sondajele recente arată că femeile alocă majoritatea timpului stilizării sprâncenelor în timpul […]