TOP 5 Seruri faciale cu retinol conform recenziilor utilizatoarelor

Retinolul nu este folosit doar de femeile mature a căror piele este îmbătrânită. Acest ingredient cosmtic este o investiție într-o piele care își menține aspectul impecabil pentru mult timp. Dacă doriți să vă mențineți condiția perfectă a pielii, tratați-o cu cel mai bun ser facial pe bază de vitamina A!

Cel mai bun ser pe bază de retinol

Fără nicio îndoială, oferta de produse pe bază de retinol este compleșitoare. Au componente și efecte diferite, în plus, chiar și formele de retinol incluse diferă. Cosmeticele includ retinol pur, derivații săi, de ex. palmitat de retinil cu eficiență ridicată, precum și sintetice: acetat de retinil și retinaldehidă. La alegerea unui ser facial pe bază de retinol, asigurați-vă că acesta conține cea mai bună formă de retinol, de ex. palmitat de retinil. Astfel, sunteți la jumătatea drumului spre succes. Recenziile noastre care prezintă cele mai bune seruri faciale pe bază de retinol, de asemenea, vă vor fi de ajutor.

TOP 5 Seruri cu retinol conform recenziilor

1. Nanoil Retinol Face Serum, 50 ml

Cel mai bun pentru: persoanele de 20, 30, 40, 50 de ani

cel mai bun ser facial Nanoil

Nanoil Retinol Serum, efect

★ Netezește chiar și cele mai adânci riduri.
★ Împrospătează pielea pentru un efect natural de lifting.
★ Oferă un ten neted, odihnit.
★ Elimină acneea și hiperpigmentația.
★ Are la bază cea mai bună formă de retinol.
★ Conține extract de Punarnava – o substanță antioxidantă puternică.
★ Este comercializat într-un recipient din sticlă, ecologic.

Nanoil Retinol Face Serum în comentarii și recenzii

Nanoil Retinol Serum primește cele mai bune opinii din partea a mii de utilizatoare mulțumite care își postează recenziile despre rezultatele spectaculare obținute. Alegând acest produs, veți primi cea mai bună formă de retinol, care este stabilă, eficientă și, în plus, nu se oxidează, astfel încât veți profita la maxim de puterea sa de îmbunătățire și de întinerire a pielii. Vitamina A din acest ser este combinată cu extractul de rădăcină de Punarnava – un antioxidant puternic și un elixir de întinerire.

Serul are o formulă ușoară, se absoarbe perfect și acționează din interiorul pielii pentru a activa procesul de reînnoire a pielii și pentru a oferi pielii rezistență împotriva deteriorării. Care este efectul? Un ten fără riduri și imperfecțiuni, revigorat și neted.

2. SESDERMA Reti Age Serum, 30 ml

Cel mai bun pentru: persoanele de 20, 30, 40, 50 de ani

Sesderma Retinol Serum, efect

★ Inhibă procesul de îmbătrânire a pielii.
★ Combate petele întunecate.
★ Intensifică elasticitatea și prospețimea pielii.
★ Previne deshidratarea pielii.

Sesderma Retinol Serum în comentarii și recenzii

O formă stabilă de retinol, extract de ginkgo, proteine, peptide mimetice, acid hialuronic – numeroase ingrediente cu efect pozitiv asupra pielii.

În comparație cu alte seruri, acesta nu conține o cantitate mare de retinol, în plus, prețul pare a fi prea ridicat pentru un ser care include alcool și PEG-uri. Cu toate acestea, serul Sesderma oferă rezultate destul de bune, în special la nivelul tenului îmbătrânit și afectat de riduri adânci.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Cel mai bun pentru: persoanele de 20, 30, 40, 50 de ani

LIQ CR Retinol Serum, efect

★ Inhibă procesul de îmbătrânire.
★ Reduce petele pigmentare.
★ Conferă pielii fermitate și adaugă elasticitate.

The LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk în comentarii și recenzii

Acest ser de noapte conține o cantitate mică de retinol și este comercializat într-un recipient de 30 ml. Acest produs ar putea fi o alegere bună dacă nu ați mai folosit niciodată retinol, doriți ca pielea dumneavoastră să se obișnuiască cu acest nou ingredient, sau doriți să eliminați liniile fine. Serul LIQ CR ajută la eliminarea imperfecțiunilor și petelor pigmentare.

Include retinol pur care revitalizează epiderma și declanșează sinteza colagenului. Serul este îmbunătățit cu acid lactobionic și vitamina E. Obține recenzii bune, dar este, de asemenea, etichetat de unele utilizatoare drept un produs comedogenic.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Cel mai bun pentru: persoanele de 20, 30, 40, 50 de ani

The Ordinary Retinol Serum, efect

★ Intensifică densitatea pielii.
★ Conține extracte de plante.
★ Are efect antibacterian.
★ Împrospătează tenul și revitalizează epiderma.
★ Reduce primele semne de îmbătrânire.

Ordinary Granactive Retinoid 2% în comentarii și recenzii

Serul Ordinary Granactive Retinoid 2% conține două forme de retinoizi. Din păcate, ambele forme sunt sintetice. Acest produs își datorează popularitatea prețului redus, însă efectele nu sunt uimitoare în comparație cu alte forme de retinol.

Acest ser este o alegere populară deoarece are o acțiune moderată și este optim pentru o îngrijire zilnică adecvată a pielii. În afara retinoizilor sintetici, conține extract de frunze de ardei și extract de rozmarin. Aplicarea regulată a acestuI ser uniformizează pielea și are efect antiinflamator și antibacterian. 

5. Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil

Revolution Skincare Retinol Serum, efect

★ Lasă pielea proaspătă și tânără.
★ Ajută la minimalizarea aspectului liniilor fine.
★ Hidratează și hrănește eficient pielea.
★ Este un ser cu formulă vegană și nu conține parfum.

The Revolution Skincare Retinol Serum în comentarii și recenzii

Acest ser are efect de îngrijire și o concetrație redusă de retinol. Recipientul translucid din sticlă ne face să ne îndoim de eficacitatea serului (vitamina A se oxidează dacă nu este depozitată într-un loc întunecat, în caz contrar își pierde eficiența. Revolution Skincare Serum este îmbogățit cu ulei de trandafir sălbatic, care este, de fapt, responsabil pentru efectul de iluminare, antiseptic și revitalizant oferit de produs. Unele utilizatoare susțin că produsul este ușor comedogenic și se consumă rapid. Este recomandată aplicarea produsului în cursul serii.

Următorul articol

Încercați revoluționarele ColorCuts Highlighting Foam Strips!

vin ian. 7 , 2022
Încercați revoluționarele ColorCuts Highlighting Foam Strips! Folia de aluminiu rupe, deteriorează și foșnește în păr în timpul vopsirii? Gata! Highlighting Foam Colouring Strips de la ColorCuts fac tehnica de vopsire simplă și rapidă, fără riscul deteriorării părului. Marca Maltese ColorCuts este unul dintre lideri pe piața produselor de coafură. Marca a creat […]
Highlighting Foam Strips