Un nou look cu genele cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions!

gene false

Genele frumoase și sănătoase oferă cea mai bună ramă ochilor noștri. Cu toate acestea, în cazul majorității femeilor, genele sunt destul de scurte și delicate. Așadar, nu este de mirare că femeile experimentează cu nerăbdare diverse tratamente de înfrumusețare și produse cosmetice pentru a obține rezultate satisfăcătoare. Se pare că genele tip cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions se dovedesc a fi cea mai bună soluție!

De ce sunt atât de populare extensiile de gene DIY?

Posibilitățile oferite de cosmetologia modernă sunt practic nelimitate. Nu e de mirare că femeile sunt atât de dornice să profite de varietatea de tratamente de beauty care există.

Efectuarea extensiilor de gene este un proces neinvaziv și complet nedureros, care asigură rezultate satisfăcătoare în doar câteva ore. Artiștii experimentați în materie de gene, sau lash artists, selectează genele false și adezivul potrivit, apoi efectuează tratamentul, ale cărui efecte pot dura câteva săptămâni.

Extensiile de gene au devenit extrem de populare, în principal datorită celebrităților. Kim Kardashian, Rihanna și alte celebrități seduc întotdeauna cu privirile lor. Ele uimesc cu genele perfect stilizate și fascinează cu lookurile genelor lor.

Cu toate acestea, nu toate femeile sunt dispuse să petreacă câteva ore din timpul lor prețios pentru a-și face aceste gene captivante. De asemenea, nu orice femeie vrea să opteze pentru un styling semipermanent pe care nu îl poate schimba atunci când dorește.

Atunci genele cluster de la Nanolash pentru aplicarea acasă pot fi una dintre cele mai bune soluții. Acestea îți permit să obții un efect natural, dar expresiv, în doar 10 minute!

gene false

Ce ar trebui să știi despre DIY Eyelash Extensions de la Nanolash?

DIY Eyelash Extensions sunt gene tip cluster pe care le aplici de una singură acasă. Este nevoie de doar 10 minute pentru a le aplica, iar aspectul complet poate rezista până la 5 zile.

Genele cluster gata făcute de la Nanolash îți permit să creezi singură orice aspect pe care îl dorești pentru genele tale. Acestea funcționează bine pentru un efect natural potrivit pentru purtarea de zi cu zi, dar îți permit, de asemenea, să creezi gene voluminoase, cum ar fi varianta populară Russian Volume.

Doamnele pot alege din până la 8 stiluri de clustere de gene. O casetă conține 36 de mănunchiuri de gene, care sunt împărțite în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. Presupunând că se folosesc 4-5 mănunchiuri per aplicare, casera este suficientă pentru până la 4 lookuri de gene.

Poți alege, de asemenea, un kit complet de extensii de gene la domiciliu. Pe lângă genele cluster, primești și:

  • un bonder – acesta este un produs special pentru aplicarea clusterelor de culoare neagră. Uniformizează culoarea genelor naturale asemenea unui rimel;
  • un sealer – ajută la îndepărtarea stratului lipicios în urma aplicării;
  • un remover – acesta este un produs pentru îndepărtarea genelor cluster fără a le deteriora pe cele naturale;
  • un instrument de aplicare a genelor – ajută la aplicarea clusterelor și este fabricat din oțel inoxidabil.

Produsele din kit sunt de 5 ml și țin o perioadă lungă de timp.

Cum îți pui extensii de gene acasă?

Extensiile de gene cluster DIY Eyelash Extensions beneficiază de o aplicare extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este să aplici un strat de bonder și să aștepți aproximativ 30-60 de secunde până când acesta devine lipicios. După aceea, trebuie doar să aplici clusterele de gene. Apoi ar trebui să finalizezi întregul look cu un strat de sealer pentru a îndepărta pelicula lipicioasă, pentru siguranță.

Femeile care nu au experiență anterioară în aplicarea extensiilor de gene pe cont propriu nu ar trebui să aibă niciun fel de problemă cu o astfel de aplicare lipsită de efort.

gene false

DIY Lash Extensions de la Nanolash – un rezumat

Procedura de extensie DIY a genelor folosind genele cluster ușoare de la Nanolash este o adevărată plăcere. Mănunchiurile de gene se potrivesc perfect formei ochiului și oferă o durabilitate de până la 5 zile.

Aplicarea simplă, care durează doar 10 minute, este cel mai mare avantaj al genelor false DIY Lash Extensions. În plus, datorită diversității clusterelor de gene, vei putea să creezi orice look preferi în materie de gene pe moment.

DIY Eyelash Extensions de la Nanolash pot fi numite în mod sigur un produs premium. În sfârșit, datorită acestor gene cluster, extensiile de gene DIY acasă nu mai sunt doar un vis.

Următorul articol

Descoperiți cele mai bune creioane retractabile de sprâncene [TOP 5 CEL MAI BINE COTATE]

mar iun. 14 , 2022
Sprâncenele impecabile nu ies niciodată din stil și cel mai bun mod de a le scoarte în evidență este să folosiți un creion de sprâncene. Cum să alegeți cel mai bun creion de sprâncene? Am alcătuit o listă cu 5 dintre cel mai bine vândute creioane de sprâncene și cel mai […]